Technisch deskundige lonen in Leuven

Als Technisch deskundige mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch deskundige ligt tussen 42.000 € en 59.700 €. Voor een job als Technisch deskundige zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 329 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch deskundige in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.100
42.000
Gemiddelde
59.700

Vacatures in Technisch deskundige in Leuven

Technisch deskundige voor chemie labo

Vrije Universiteit Brussel
 • Brussel
De Analytische, Milieu en Geo-Chemie (AMGC) onderzoeksgroep is op zoek naar een technisch deskundige om verschillende bio-archeologische en geo-chemische projecten te ondersteunen.

Database Technical Expert

Smals
 • Brussel
Smals Database Technical Expert Als Database Technical Expert verwerf je een grondige kennis van de inhoud en vorm van specifieke database-structuren van een van onze lidinstellingen.

Planning coordinator for technical services

Artemys
 • Bruxelles
Artemys - for technical services * Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - Able organize and plan the activity of electro-mechanical technicians - Location: Brussels - Job Content

Technische helpdesk specialist

Medispring Cvba
 • Bruxelles
Medispring werft aan Technische helpdesk specialist - Het is jouw taak om bij het gebruik van hun medische software, of zelfs om problemen te melden aan ons technisch team om ze samen op te lossen.

Ontwerptechnicus Onderstations

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Je begeleidt de projecten rond de vernieuwing en uitbreiding van de onderstations-uitrustingen en -systemen als technisch deskundige van de cel.

Service & Technical Support Specialist

Distri Pond
 • Vorst-Laakdal
In deze veelzijdige en klantgerichte functie sta je in voor de technische en professionele eindklanten.

Interne verkoopsingenieur | Inside Sales Engineer (Zaventem)

Xylem Water Solutions Belgium BVBA
 • Zaventem
Heb jij je eerste technische commerciële werkervaring opgedaan en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière?

Account Manager Commercial Building Services (België)

Xylem Water Solutions Belgium BVBA
 • Zaventem
Krijg jij energie van het zoeken en binden van klanten, weet jij behoeften van (potentiele) klanten te herkennen en kun je die omzetten in de juiste (technische) oplossingen en adviezen?

Project Adviseur

MARTENS & BRIJS
 • Antwerpen
Voor hen ben jij de persoon bij wie ze terecht kunnen voor enerzijds het technische luik (afvoer, toevoer, regenwater) en anderzijds het keramische luik (het zichtbare gedeelte voor de wand).

Erkend Deskundige Medische Stralingsfysica

Vinçotte
 • Vilvoorde
Als Erkend Deskundige Stralingsfysica, maak je deel uit van Vinçotte Controlatom, een dat zich dagelijks inzet voor een veiligere & efficiëntere samenleving.
 • 1-10 Van 329
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.