Technisch deskundige lonen in Kortrijk

Als Technisch deskundige mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch deskundige ligt tussen 40.400 € en 57.600 €. Voor een job als Technisch deskundige zijn er heel wat jobaanbiedingen in Kortrijk, Roeselare, Waregem. Op StepStone.be kan je momenteel 203 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch deskundige in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.400
40.400
Gemiddelde
57.600

Vacatures in Technisch deskundige in Kortrijk

Technical Expert Thermal Insulation

Recticel Sa/Nv
 • Wevelgem
Recticel Sa/Nv * Wevelgem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introduction - Recticel is a market leader in this fast growing segment. With Recticel Insulation you achieve more

Octrooi ingenieur

Konvert
 • Kortrijk
Je bespreekt en analyseert hun innovaties vanuit technisch oogpunt en onderzoekt en beoordeelt de haalbaarheid van een octrooibescherming

Intern Commercieel Medewerker Truck Parts

BRAEM NV
 • Handzame
Je levert een technische meerwaarde door de klant te woord te staan met deskundig advies over de gevraagde vrachtwagenonderdelen. * Een (sterke) technische kennis van vrachtwagens en -onderdelen is een belangrijk pluspunt.

Junior Technisch-Commercieel medewerker

Konvert
 • Menen-Kortrijk
Konvert * Menen-Kortrijk * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Ter ondersteuning van het verkoopteam van elektrische auto-onderdelen bij onze klant regio Menen, zijn wij op zoek een technical sales ...

TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE | hightec afdeling

Fuse Engineering
 • Kortrijk
Om hun hoogtechnologische site in de regio van Kortrijk te versterken zijn zij de zoektocht gestart een Technisch verantwoordelijke met een hands-on mentaliteit en een gezonde dosis aan ambitie.

Deskundige selecties

Stad Deinze
 • Deinze
Een deskundige selecties (B1-B3) met voltijdse prestaties in contractueel verband voor onbepaalde duur – via aanwervings- en bevorderingsprocedure, procedure van interne en externe mobiliteit.

Technisch Ontwerper HVAC

LMH
 • Deinze
Deinze * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - LMH Engineering - Jouw verantwoordelijkheden - Wat ga je doen? Als ontwerper HVAC ontwerp en bereken je HVAC-installaties in de meest uiteenlopende en uitdagende projecten.

Technisch Commercieel Vertegenwoordiger

Arvesta
 • Wervik
Je bent gepassioneerd door de veehouderij en je wil je technische kennis verder uitbouwen en dagelijks gebruiken.

Technisch assistent algemeen onderhoud

TECHNICAL TALENTS
 • Wielsbeke
Bij Technical Talents, de specialist als we het hebben over technische outsourcing, sleutelen we sámen aan jouw toekomst! Waarom 180 technische talenten kiezen voor Technical Talents?

Technisch Tekenaar - Project Manager

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • Harelbeke
We zijn op zoek een nieuwe collega als technisch tekenaar / junior project manager. - Je voert mee de technische audits ter plaatse bij de klant.
 • 1-10 Van 203
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.