Technisch deskundige lonen in Brussel

Als Technisch deskundige mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 54.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch deskundige ligt tussen 43.200 € en 61.700 €. Voor een job als Technisch deskundige zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 412 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch deskundige in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
54.800
43.200
Gemiddelde
61.700

Vacatures in Technisch deskundige in Brussel

Technisch deskundige voor chemie labo

Vrije Universiteit Brussel
 • Brussel
De Analytische, Milieu en Geo-Chemie (AMGC) onderzoeksgroep is op zoek naar een technisch deskundige om verschillende bio-archeologische en geo-chemische projecten te ondersteunen.

Database Technical Expert

Smals
 • Brussel
Smals Database Technical Expert Als Database Technical Expert verwerf je een grondige kennis van de inhoud en vorm van specifieke database-structuren van een van onze lidinstellingen.

IT Technical Coordinator

Smals
 • Brussel
Als IT Technical Coordinator maak je deel uit van het Projectteam waar je verantwoordelijk bent voor één of meer toepassingen wat betreft de technische infrastructuur in de productie-, de simulatie- en de acceptatieomgeving.

Database Technical Expert

Smals
 • Brussel
Smals Database Technical Expert Als Database Technical Expert verwerf je een grondige kennis van de inhoud en vorm van specifieke database-structuren van een van onze lidinstellingen.

Technisch Support Specialist

Talentus Vilvoorde
 • DROGENBOS
Ben jij een technisch expert? Je kan rekenen op hun technische expertise en knowhow. Om kwaliteit en service te blijven garanderen, zijn we op zoek een Technisch Support Specialist voor het departement ...

Technische support/expert

HeadCount
 • Puurs
Technische ondersteuning: Oplossen van technische mails en tickets via ons intern CRM-systeem. * Quality control: Doen we de dingen nog steeds zoals je van een bedrijf als Smeg mag verwachten op technisch gebied?

Technische helpdesk specialist

Medispring Cvba
 • Bruxelles
Medispring werft aan Technische helpdesk specialist - Het is jouw taak om bij het gebruik van hun medische software, of zelfs om problemen te melden aan ons technisch team om ze samen op te lossen.

Planning coordinator for technical services

Artemys
 • Bruxelles
Artemys - for technical services * Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - Able organize and plan the activity of electro-mechanical technicians - Location: Brussels - Job Content

Ontwerptechnicus Onderstations

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Je begeleidt de projecten rond de vernieuwing en uitbreiding van de onderstations-uitrustingen en -systemen als technisch deskundige van de cel.

Projectingenieur Stellingbouw/ Tekenaar Autocad/ Constructeur

Layher NV
 • Kontich
Je geeft deskundig advies aan klanten. Keywords: tekenaar, technisch tekenaar, stellingbouw, steigerbouw, bouwkunde, stabiliteitsberekeningen, project engineer, Antwerpen, bouw
 • 1-10 Van 412
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.