Technisch deskundige lonen in Brussel

Als Technisch deskundige mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 53.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch deskundige ligt tussen 44.000 € en 62.200 €. Voor een job als Technisch deskundige zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 480 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch deskundige in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
53.000
44.000
Gemiddelde
62.200

Vacatures in Technisch deskundige in Brussel

Database Technical Expert

Smals
 • Brussel
Smals Database Technical Expert Als Database Technical Expert verwerf je een grondige kennis van de inhoud en vorm van specifieke database-structuren van een van onze lidinstellingen.

Junior-Senior IT Technical Coordinator

Smals
 • Brussel
Als IT Technical Coordinator maak je deel uit van het projectteam waar je verantwoordelijk bent voor de technische infrastructuur in de productie- en acceptatieomgevingen van één of meerdere toepassingen.

Technical Learning Process Specialist

Pfizer SA
 • Puurs
Hierbij hou je rekening met uiteenlopende vereisten zoals: efficiëntie, effectiviteit, robuustheid, technische haalbaarheid, compliancy, etc. Om dit te realiseren werk je nauw Technical Learning; ...

ADJOINT RESPONSABLE CHAUDRONNERIE/TOLERIE/SOUDURE

Arbalett
 • Braine l'alleud
Arbalett * Braine l'alleud * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - Pour l'un de nos clients, société belge de type familiale agissant à l'international et spécialisée dans la confection de machines ...

Technical Expert

HR Place
 • Louvain-la-Neuve
U werkt en u biedt de technische en wetenschappelijke ondersteuning die klanten nodig hebben aan. Afgestudeerd in een hogere technische of wetenschappelijke opleiding, beschikt u over uitstekende ...

Inspecteur-deskundige nucleair noodplan

Federal Agency for Nuclear Control
 • Brussel
De dienst Toezicht op het grondgebied & Natuurlijke straling en zoekt een nieuwe collega: een Inspecteur-deskundige nucleair noodplan.

Medewerker Technische Support

Viega Belgium Bvba
 • Zaventem
We verwachten dan ook dat je een sterke technische expert bent met oog voor kwaliteit. Je bent ook onze deskundige bij procedures rond technische klachten. Technische vragen over onze producten?

Ingenieur rollend materieel

De Lijn
 • Mechelen
Het wagenpark is constant in beweging door vervanging van trams en bussen en met de technische evoluties die zich aandienen. Je analyseert en volgt technische evoluties, je voert technische studies en projecten uit.

Business Verzekerings Specialist

Belfius Noord-Brabant CommV
 • Noord-Brabant
Als Adviseur verzekeringen geef je deskundig advies voor onze professionele klanten (zelfstandigen en Kmo's) op vlak van al hun verzekeringsbehoeften zowel Non-Life als Life.

Infrastructure & Security Architect

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
De IT security architect reikt technische en operationele expertise aan rond informatiebeveiligingssystemen, principes en praktijken die zorgen voor de bescherming van IT-activa.
 • 1-10 Van 480
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.