Technisch deskundige lonen in Antwerpen

Als Technisch deskundige mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Technisch deskundige ligt tussen 43.200 € en 61.000 €. Voor een job als Technisch deskundige zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 353 vacatures terugvinden voor het beroep van Technisch deskundige in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.000
43.200
Gemiddelde
61.000

Vacatures in Technisch deskundige in Antwerpen

Technisch After Sales Specialist

Sales Talents
 • Kontich
Kan je terugblikken op een succesvolle commerciële ervaring en beschik je over voldoende technische bagage (oa kennis elektromechanica)?

Technische support/expert

HeadCount
 • Puurs
Technische ondersteuning: Oplossen van technische mails en tickets via ons intern CRM-systeem. * Quality control: Doen we de dingen nog steeds zoals je van een bedrijf als Smeg mag verwachten op technisch gebied?

Project Adviseur

MARTENS & BRIJS
 • Antwerpen
Voor hen ben jij de persoon bij wie ze terecht kunnen voor enerzijds het technische luik (afvoer, toevoer, regenwater) en anderzijds het keramische luik (het zichtbare gedeelte voor de wand).

Medewerker Klantenservice en Administratie

Etanco Benelux
 • Wommelgem
Een actieve interesse hebben en affiniteit met (bouw)technische producten. Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in een technisch-commerciële functie;

Export Manager

Velde Groep bvba
 • Wilrijk, Wereldwijd
Als deskundig vertrouwenspersoon adviseer je klanten en relaties inzake innovatieve technieken, maatwerkoplossingen en toepassingen.

Bouwkundig Expert Rioolbeheer

AQUAFIN NV
 • Aartselaar
Ben jij een leergierig bouwkundig expert die zich wil focussen op deskundig en professioneel rioolbeheer?

Calculator civiel technische werken en bodemsanering

Whoohoo Antwerpen
 • Antwerpen
Whoohoo Antwerpen * Antwerpen * Freelance * Voltijds - Je komt als calculator terecht in een groot bouwbedrijf gevestigd in Antwerpen.

Technisch Coördinator

LANXESS nv
 • Antwerpen
Het controleren van het rendabel, veilig, technisch correct en milieubewust benutten van de installatie * Technisch sterk onderlegd met het oog op procesbeheersing

TECHNISCHE BOUWKUNDIGE ACCOUNT MANAGER (HIGH-END PRODUCT)

HAYS
 • Antwerpen
De juiste kandidaat heeft een uitgesproken technische affiniteit, een bachelor denkniveau en ervaring in concept- en projectverkoop.

Administratief deskundige Bouwen en Wonen

Gemeentebestuur Stekene
 • Stekene
Gemeentebestuur Stekene * Stekene * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw rol binnen onze organisatie * Ligt de Stekense woonkwaliteit je nauw aan het hart.
 • 1-10 Van 353
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.