Supervisor Security lonen in België

Als Supervisor Security mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Supervisor Security ligt tussen 34.500 € en 50.200 €. Voor een job als Supervisor Security zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 167 vacatures terugvinden voor het beroep van Supervisor Security in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
39.600
34.500
Gemiddelde
50.200

Vacatures in Supervisor Security

Security Governance Manager

Elia nv/sa
 • Brussels
Je bij de opvolging en implementatie van de Security strategie van het bedrijf. * Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van het Security beleid inzake de kritieke infrastructuren van Elia.

Project Manager Data Security Plan

Smals
 • Brussel
Smals Project Manager Data Security Plan - Als Project Manager Data Security Plan werk je mee aan de implementatie van projecten in het veiligheidsdomein (combinatie van governance-projecten, technische ...

Researcher ICT Security

Smals
 • Brussel
Smals Researcher ICT Security Als Researcher ICT Security volg je nieuwe technologieën omtrent ICT security op. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de operationele diensten en met de dienst security.

Security Architect

Smals
 • Brussel
Smals Security Architect - Als IT Security Architect speel je een centrale rol bij de uitbouw en het beheer van een optimale ICT-omgeving.

Information Security Officer

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe Information Security Officer te worden? In deze rol te reageren op de IT-risico's die in om het even welk domein voorkomen, en werk je mee een security roadmap uit.

Contact Center Supervisor

Smals
 • Brussel
Smals * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Als sta je in voor het begeleiden, opleiden en .

Security Manager

AP Hogeschool
 • campus LNI – Lange Nieuwstraat 101, 2000 Antwerpen
Je leidt de ontwikkeling van het beveiligingsbeleid van de organisatie en de interne werkgroep rond ICT-security.

Accounting Supervisor

IEE S.A.
 • Bissen
We are currently looking for the right person to join our Accounting Department as an: Accounting Supervisor (m/f/x) located in Bissen/Luxembourg.

Medior Network & Security Engineer

Brunel Belgium NV
 • Schaarbeek
Wij zijn op zoek een medior Network & Security engineer voor een klant van ons te Brussel/Gent. * Je analyseert dagelijks de netwerk- en security infrastructuur. Naast controles maak je security en capacity rapporten op.

Network & Security Engineer

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Of ben jij een specialist in Network Security? Of je nu specialist bent in Cisco, Huawei of HPE/Aruba, of eerder een Security specialist met kennis van Checkpoint of F5, wij bezorgen jou een uitdagend ...
 • 1-10 Van 167

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.