Stafmedewerker lonen in België

Als Stafmedewerker mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 34.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Stafmedewerker ligt tussen 27.500 € en 42.100 €. Voor een job als Stafmedewerker zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 2892 vacatures terugvinden voor het beroep van Stafmedewerker in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
34.000
27.500
Gemiddelde
42.100

Vacatures in Stafmedewerker

Stafmedewerker infrastructuur en gebouwen

Amate
 • Lier
We zijn op zoek naar een stafmedewerker infrastructuur en gebouwen en met de nodige professionaliteit en deskundigheid streef je ernaar om dankzij een kwalitatief gebouwenbeheer onze bewoners, baby's ...

Stafmedewerker Sociaal Ondernemen

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaarbeek
Je hebt een signaalfunctie en je collega-stafmedewerkers met als doel het ondernemerschap en de dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Stafmedewerker Synductis bij de Watergroep

Poolstok
 • Brussel
Elke dag werken meer dan 1600 collega's mee aan de productie en levering van lekker en gezond drinkwater.

Stafmedewerker Preventie en Veiligheid

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Kortrijk
Als Stafmedewerker Preventie en Veiligheid ressorteer je rechtstreeks onder de directeur OHRAB (Organisatie, HR en Algemeen Beheer) en ben je verantwoordelijk voor het mee uitwerken van ...

Stafmedewerker Verzekerbaarheid Beleid & Processen

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaerbeek
Ter versterking van ons team, zijn we op zoek naar een Stafmedewerker beleid & processen Vezekerbaarheid. Dankzij de dynamiek van onze medewerkers!

Chargé.e de mission "Gestion projets”

GECT INTERREG VA
 • Luxembourg
La personne recrutée sera employée par le GECT “Autorité de Gestion” sous droit privé luxembourgeois.

Medewerker Ledenverdediging

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Kessel-Lo
Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Dan ben jij de medewerker waar we op zoek zijn! * Je vertaalt jouw expertise boeiende en interactieve vormingen voor collega's en externe organisaties.

medewerker Traminfrastructuur - Kust

De Lijn
 • Oostende
Samen met 7.500 collega's maken we Vlaanderen leefbaar en bereikbaar. Bij ons kom je terecht in een gezond bedrijf dat constant in beweging is en dat oog heeft voor de noden van zijn werknemers.

Medewerker commerciële projecten

Umicore
 • Hoboken
Algemene support geven voor vragen of problemen omtrent SAP, Sharepoint en contracttemplates voor zowel directe collega's als andere diensten die met de processen van Supply in aanraking komen.

Medewerker vennotenondersteuning (voltijds) - Leuven

Cera
 • Leuven
Medewerker vennotenondersteuning * Je bent een echte teamspeler die graag nieuwe ideeën aanbrengt om de service verder te verbeteren en inspringt voor collega's waar nodig;
 • 1-10 Van 2892
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.