Service desk medewerker lonen in België

Als Service desk medewerker mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 32.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Service desk medewerker ligt tussen 27.600 € en 36.600 €. Voor een job als Service desk medewerker zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 2065 vacatures terugvinden voor het beroep van Service desk medewerker in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
32.000
27.600
Gemiddelde
36.600

Vacatures in Service desk medewerker

2nd/3rd line Servicedesk medewerker

Serve 4 Glory
 • Antwerpen
Heb jij al enkele jaren ervaring en ben je toe aan een volgende stap binnen servicedesk? Basis Linux Kennis (Services, Resource Management, …)

Servicedesk Medewerker

Serve 4 Glory
 • Vlaanderen
Als servicedeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers met IT-problemen. Je vertegenwoordigt de IT-afdeling van een bedrijf en herkent mogelijkheden om een service of processen te verbeteren.

Servicedesk medewerker

Plantyn
 • Diksmuide
Als servicedesk medewerker geef jij de klanten ondersteuning bij onze digitale producten en diensten, zowel telefonisch als via mail. Een goede service staat voor jou centraal.

Level 2 Service Desk medewerker

ICT TALENTS
 • Antwerpen
Je bent de telefonische – technische – ondersteuning voor 1ste lijns service desk agenten die vragen of incidenten aan het oplossen zijn.

Level 1 Service Desk medewerker

ICT TALENTS
 • Antwerpen
Dan is de functie van Service Desk Agent echt iets voor jou!

IT Service Desk Medewerker

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Kessel-Lo
Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Additional medical services

Service Desk Agent

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze Klaar om onze nieuwe Service Desk Agent te worden? De gezondheid van onze medewerkers, maar ook van onze medelandbewoners, is een prioriteit voor de Onafhankelijke Ziekenfondsen. Additional medical services

ICT Medewerker ZOO Antwerpen

Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde Antwerpen
 • Antwerpen
Je bent verantwoordelijk voor de installatie, configuratie, en onderhoud van de hard- en software van onze medewerkers.

IT Operations Support Medewerker

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
Onze medewerkers worden gekenmerkt door hun passie en betrokkenheid. Dit is een functie waar jouw proactieve servicehouding perfect tot zijn recht komt.

Medewerker Servicedesk

BigBrother BV
 • Wilrijk
Start dan bij ons als medewerker Servicedesk! Als Medewerker Servicedesk werk je in het Service team en ondersteun je daarnaast de volledige afdeling operations.
 • 1-10 Van 2065
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.