Senior IT Support Engineer lonen in Leuven

Als Senior IT Support Engineer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Senior IT Support Engineer ligt tussen 37.400 € en 53.700 €. Voor een job als Senior IT Support Engineer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 590 vacatures terugvinden voor het beroep van Senior IT Support Engineer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.500
37.400
Gemiddelde
53.700

Vacatures in Senior IT Support Engineer in Leuven

Java Analyst Programmer Angular (GIS-SIG)

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als Senior Analyst Programmer

Head of Digital Analytics and Digital Transformation

LEDR Executives Solutions
 • Wallonië
As it intends to consolidate its growth, and play an important role in our fight against COVID-19, this company is looking for a digital transformation expert with a minimum of 10 years of experience in ...

IT Support Officer

Smals
 • Brussel
Smals IT Support Officer - Als IT Support Officer sta je in voor de eerste, tweede en zelfs derdelijnsondersteuning van de eindgebruikers en het onderhouden van het materiaal dat hen ter beschikking wordt gesteld.

IT Manager - Operations Support

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Binnen de afdeling IT Service Delivery and Operations ben je verantwoordelijk voor cross-functionele operationele support tools, en ook voor de ITSM-processen.

Servicedesk Engineer

Brunel Belgium NV
 • Schaarbeek
Als lid van het supportteam ben je de ogen, oren, handen en voeten voor lokale IT. Al enkele jaren werkervaring binnen een service-, support- of helpdesk team? Dan ben jij de supportheld die we zoeken!

Service Desk Team Leader

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als Teamleider van een bij een van onze klant-partners in het Brussels Gewest ben je verantwoordelijk voor het beheer van incidenten en IT-problemen. * Bepaal je de standaarden voor de IT-apparatuur van de gebruikers.

Windows System Engineer

Smals
 • Brussel
Als Windows System Engineer maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor het beheer van de Windows IT-infrastructuur. Smals Windows System Engineer

Ondersteuner ICT

Vrije Universiteit Brussel
 • Brussel
Vrije Universiteit Brussel * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - De Vrije Universiteit Brussel staat al bijna 50 jaar voor vrijheid, gelijk(waardig)heid en verbondenheid en dat leeft sterk op onze campussen ...

IT Technician

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Binnen je team werk je op het gebied van ondersteuning en implementatie van IT-parken en IT-infrastructuur voor klanten (ION's, ministeriële kabinetten, gemeentebesturen …).

IT Support Officer

Stanley/Stella SA
 • Etterbeek
Our IT team is looking for an Application Support Officer to provide first line support on our applications and infrastructure, for both internal and external clients.
 • 1-10 Van 590
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.