Senior Category Buyer lonen in België

Als Senior Category Buyer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Senior Category Buyer ligt tussen 34.300 € en 50.800 €. Voor een job als Senior Category Buyer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 51 vacatures terugvinden voor het beroep van Senior Category Buyer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.000
34.300
Gemiddelde
50.800

Vacatures in Senior Category Buyer

Category Buyer Expert

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe category buyer expert te worden?

Category Buyer

Arvesta
 • Leuven
Ook leveranciersselectie, onderhandeling over inkoopvoorwaarden, de samenstelling van het assortiment, prijs- en margebeleid, voorraadbeheer en logistieke organisatie behoren tot het takenpakket van een Category Buyer.

Medewerker Aankoop - Internationaal bedrijf (m/v)

Konvert
 • Kallo
Voor onze klant, een internationaal bedrijf gelegen te Kallo, zijn wij op zoek een gemotiveerde Aankoop Medewerker / Category Buyer. Als Category Buyer komt je terecht in een gedreven team.

Buyer Large Projects/Works

Elia nv/sa
 • Bruxelles
Elia nv/sa * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Elia is de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet van 380 kV tot 30 kV.

Strategic Buyer - Indirect Categories

Michael Page
 • Brussel
You will be responsible of the indirect buying for categories such as professional services, fleet, recruitment… * You will work on continuous improvement aspects of your categories, building strategies for your scope

SENIOR CATEGORY MANAGER VERS

JUMBO Supermarkten
 • Brasschaat
Het commercieel team, waarvan de category managers deel van uitmaken, is de schakel tussen wat de klant wenst, wat de winkel aanbiedt en is verantwoordelijk voor het totale commerciële plan waarin we de ...

Junior Buyer

Sopura
 • Seneffe
Pour l'usine de production à Seneffe nous recrutons un Junior Buyer .

Buyer Indirect Spend

LIDL
 • Merelbeke
Als Buyer Indirect Spend maak je deel uit van onze afdeling Procurement & Facilities en

Buyer Fashion - Aankoper - Product Manager

Veritas
 • Kontich
Veritas * Kontich * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Veritas inspireert jaarlijks meer dan 7 miljoen klanten met modieuze accessoires en ideeën om zelf creatief aan de slag te gaan.

Category Manager Non-Food

Dixon Sales & Marketing
 • Oost-Vlaanderen
Voor een sterke internationale speler in de voedingsindustrie gaan we op zoek naar een Category Manager Non-Food.
 • 1-10 Van 51

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.