Senior Boekhouder lonen in Hasselt

Als Senior Boekhouder mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Senior Boekhouder ligt tussen 41.000 € en 59.000 €. Voor een job als Senior Boekhouder zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Tienen, Genk. Op StepStone.be kan je momenteel 31 vacatures terugvinden voor het beroep van Senior Boekhouder in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.500
41.000
Gemiddelde
59.000

Vacatures in Senior Boekhouder in Hasselt

Senior Accountant - Gedreven Senior Accountant gezocht voor een innovatieve klant

Dixon Finance
 • Genk,Hasselt,Leuven
Dixon Finance * Genk,Hasselt,Leuven * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor onze klant, gespecialiseerd in boekhouding, juridisch en fiscaal advies op maat, zijn we op zoek naar een enthousiaste Senior ...

Senior accountant voor internationale KMO - Tienen

Dixon Finance
 • Tienen
Dixon Finance * Tienen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Deze internationale KMO actief in de gezondheidssector is op zoek naar een senior accountant .

Senior accountant met consolidatie- ervaring voor internationale KMO - Tienen

Dixon Finance
 • Tienen
Dixon Finance * Tienen * Vast contract, onbepaalde tijd * Thuiswerk - Introductie - Deze internationale KMO actief in de gezondheidssector is op zoek naar een senior accountant .

Senior Accountant

Walters People
 • Tienen
Walters People * Tienen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Heb je al een eerste ervaring binnen een gelijkaardige functie, ben je communicatief sterk en werk je graag in teamverband?

Senior Dossierbeheerder/ Accountant - een enthousiaste senior dossierbeheerder/ accountant gezocht in Limburg

Dixon Finance
 • Genk
Onze klant, een dynamisch accountants-en advieskantoor, is op zoek een ondernemende senior dossierbeheerder of accountant. Als Senior Dossierbeheerder/Accountant heb je een gevarieerd takenpakket.

Senior Accountant / Financial Controller

Financial Talents
 • Tienen
Financial Talents * Tienen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Voor een van onze klanten, een grote KMO actief in verschillende landen, zijn we actief op zoek naar een Senior Accountant / Financial Controller.

DOSSIERBEHEERDER / ACCOUNTANT

Austin Bright
 • Genk
Het kantoor is omwille van de verdere groei momenteel op zoek naar een SENIOR DOSSIERBEHEERDER / BOEKHOUDER / ACCOUNTANT.

ANALYTISCHE ACCOUNTANT Hasselt

James Woodman
 • Hasselt
James Woodman * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Senior Accountant voor verschillende entiteiten binnen een Belgische onderneming.

DOSSIERBEHEERDER / ACCOUNTANT

Austin Bright
 • Hasselt
Als senior dossierbeheerder neem je een grote verantwoordelijkheid op je als het gaat om het afwerken van je eigen klantendossiers.

ACCOUNTANT / BOEKHOUDER

Austin Bright
 • Maasmechelen
Als je als senior dossierbeheerder op zoek bent een kantoor met een internationale link, dan stellen we je graag voor aan een kantoor voor die jou deze kans kan bieden!
 • 1-10 Van 31
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.