Senior Accounting Specialist lonen in Hasselt

Als Senior Accounting Specialist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Senior Accounting Specialist ligt tussen 35.600 € en 52.100 €. Voor een job als Senior Accounting Specialist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Tienen, Genk. Op StepStone.be kan je momenteel 26 vacatures terugvinden voor het beroep van Senior Accounting Specialist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.300
35.600
Gemiddelde
52.100

Vacatures in Senior Accounting Specialist in Hasselt

ANALYTISCHE ACCOUNTANT Hasselt

James Woodman
 • Hasselt
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Senior Accountant voor verschillende entiteiten binnen een Belgische onderneming.

DOSSIERBEHEERDER / ACCOUNTANT

Austin Bright
 • Hasselt
Als senior dossierbeheerder neem je een grote verantwoordelijkheid op je als het gaat om het afwerken van je eigen klantendossiers.

DOSSIERBEHEERDER / ACCOUNTANT

Austin Bright
 • Genk
Het kantoor is omwille van de verdere groei momenteel op zoek naar een SENIOR DOSSIERBEHEERDER / BOEKHOUDER / ACCOUNTANT.

ACCOUNTANT / BOEKHOUDER

Austin Bright
 • Maasmechelen
Als je als senior dossierbeheerder op zoek bent een kantoor met een internationale link, dan stellen we je graag voor aan een kantoor voor die jou deze kans kan bieden!

Accounting & Consolidation Specialist

Walters People
 • Tienen
Een internationaal bedrijf, actief in de automotive sector en gelegen in regio Tienen, is op zoek een ervaren Accounting & Consolidation Specialist.

Boekhouder / Accountant

Austin Bright
 • Hasselt
Austin Bright * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Voor een accountantskantoor gelegen in Hasselt gaan we op zoek een ervaren dossierbeheerder / toekomstig vennoot.

Hoofdboekhouder (fulltime of parttime)

Motmans & Partners
 • Hasselt
Motmans & Partners * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds,Thuiswerk - Organisatie - Optimum Sorting, met vestigingen in Hasselt, Eindhoven en Denver, is een gerenommeerde en succesvolle onderneming ...

Teammanager Boekhouding #non4profit #milieuenwelzijn

BAKKER & PARTNERS
 • Brussel - Hasselt - Gent
BAKKER & PARTNERS * Brussel - Hasselt - Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Onze klant is één van de grootste drinkwaterbedrijven in Vlaanderen. Jouw verantwoordelijkheden

Accounting assistant

Itzu Select
 • Hasselt
Om de strategische ontwikkelingen in ons bedrijf mee ter harte te nemen vanuit het Finance team in Hasselt, zijn wij op zoek naar een Accounting Assistant voor het Trade Goods & Services focusteam.

Junior Accountant - Een enthousiaste Junior Accountant gezocht voor een familiaal kantoor

Dixon Finance
 • Hasselt
Dixon Finance * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor onze klant in Limburg zijn we op zoek naar een enthousiaste Junior Accountant om het team te versterken.
 • 1-10 Van 26
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.