Senior Accounting Specialist lonen in België

Als Senior Accounting Specialist mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Senior Accounting Specialist ligt tussen 33.700 € en 49.700 €. Voor een job als Senior Accounting Specialist zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 309 vacatures terugvinden voor het beroep van Senior Accounting Specialist in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.600
33.700
Gemiddelde
49.700

Vacatures in Senior Accounting Specialist

Senior Key Account Manager Akkerbouw en Groenteteelt

Arvesta
 • Wervik
Arvesta * Wervik * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Wat houdt dit in? * Na een grondige opleiding sta je autonoom in voor de technische en commerciële opvolging van bestaande key account klanten in West- en Oost- ...

Senior Payroll Officer

Manpower
 • Evergem
MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. Samen met hen zijn wij op zoek naar een Payroll Specialist voor onmiddellijke vaste aanwerving.

Accountant

H&O Equipments SA
 • Ghislenghein
H&O Equipments, a creator and manufacturer of innovative medical instruments, is looking for a Senior Accountant. As Senior Accountant you . You are responsible for the accounting and the financial controlling of the company.

DOSSIERBEHEERDER / ACCOUNTANT

Austin Bright
 • Hasselt
Als senior dossierbeheerder neem je een grote verantwoordelijkheid op je als het gaat om het afwerken van je eigen klantendossiers.

DOSSIERBEHEERDER / ACCOUNTANT

Austin Bright
 • Genk
Het kantoor is omwille van de verdere groei momenteel op zoek naar een SENIOR DOSSIERBEHEERDER / BOEKHOUDER / ACCOUNTANT.

ACCOUNTANT / BOEKHOUDER

Austin Bright
 • Maasmechelen
Als je als senior dossierbeheerder op zoek bent een kantoor met een internationale link, dan stellen we je graag voor aan een kantoor voor die jou deze kans kan bieden!

BOEKHOUDER / ACCOUNTANT

Austin Bright
 • Lommel
Je zal instaan voor enkele dossiers in samenwerking met één van je senior collega's.

Boekhouder / Dossierbeheerder

Austin Bright
 • Roeselare
Een bachelor Accountancy-Fiscaliteit of een Graduaat Accounting administration; * Je wordt ondersteund door je senior collega's waardoor je kan groeien in je carrière.

ANALYTISCHE ACCOUNTANT Hasselt

James Woodman
 • Hasselt
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Senior Accountant voor verschillende entiteiten binnen een Belgische onderneming.

Dossierbeheerder / Boekhouder

Austin Bright
 • Lennik
Vanaf dag één word je gecoacht door je senior collega's op basis van jouw behoeften, zodat je kan uitgroeien tot een volwaardig dossierbeheerder.
 • 1-10 Van 309
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.