Security Expert lonen in Antwerpen

Als Security Expert mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Security Expert ligt tussen 39.600 € en 56.500 €. Voor een job als Security Expert zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 34 vacatures terugvinden voor het beroep van Security Expert in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.800
39.600
Gemiddelde
56.500

Vacatures in Security Expert in Antwerpen

Network & Security Engineer

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Of je nu specialist bent in Cisco, Huawei of HPE/Aruba, of eerder een Security specialist met kennis van Checkpoint of F5, wij bezorgen jou een uitdagend project waar jij je talent in kwijt kan.

Deskundige Security ICT - Mechelen

De Lijn
 • Mechelen
In deze rol ben jij een onmisbare expert die onze Security Officer ondersteunt bij het opmaken én bewaken van het ICT-beveiligingsbeleid. Lig jij helemaal op één lijn met onze security protocols?

Account manager - Business developer - Cloud solutions

Talents4You N.V.
 • Antwerpen
Eveneens heb je ervaring met IT-oplossingen zoals Netwerking, Security, Telefonie, Servers, Storage, ...

Tijdelijke Customer Service / Service Desk Admin

Stanley Security Belgium
 • Mechelen
Stanley Security Belgium - STANLEY Security, onderdeel van Stanley Black & Decker, is de wereldleider op het gebied van commerciële elektronische beveiliging voor toonaangevende retailers, scholen, ...

Lead Software Developer

Farmdesk
 • Antwerp
Be responsible for (cloud) system management, maintenance and security * Good communication skills: you're a technology expert; but you make sure everyone understands you.

Functioneel Analist

Agilitas Group HR
 • Mechelen
Je diverse integratiemogelijkheden om zo de meest kost-efficiënte optie voren te schuiven in functie van TOC Total Cost of Ownerschip, security en data privacy.

Integration Analyst - Technical Designer

AXA Belgium
 • Berchem
Je werkt in data, security en infrastructuur. (Een interesse of diepere kennis in security is dan ook zeker een pluspunt.) Zoals eerder vermeld is kennis van security aspecten zeker een pluspunt.

Integration Analist - Technical Designer

Experis
 • Antwerp
Je werkt in data, security en infrastructuur. (interesse en kennis in IT security is dan ook zeker een pluspunt.) Zoals eerder vermeld is kennis van security aspecten zeker een pluspunt.

Verantwoordelijke facilities

FREESTONE
 • Wilrijk
samen met jouw team van zo'n 30tal medewerkers (techniekers, facilitaire administratieve medewerkers, onderhoudspersoneel, een expert projecten, een planner/werkvoorbereider en een expert ...

Systems Engineer Servers/Security

KBC Bank & Verzekering
 • Antwerpen, Vlaams-Brabant
Je ontwerpt, bouwt en onderhoudt de Cyberark security suite die doorheen de hele organisatie gebruikt wordt. * Je volgt markttrends op met betrekking tot security tools en deelt je ervaringen met je collega's.
 • 1-10 Van 34
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.