Security Coordinator lonen in Antwerpen

Als Security Coordinator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Security Coordinator ligt tussen 31.700 € en 47.500 €. Voor een job als Security Coordinator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 32 vacatures terugvinden voor het beroep van Security Coordinator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.300
31.700
Gemiddelde
47.500

Vacatures in Security Coordinator in Antwerpen

Recruitment Coördinator

Facilicom Services Groep België
 • Antwerpen
Met onze verschillende bedrijven Gom Cleaning, Trigion Security, Prorest Catering en Facilicom Solutions maken wij het verschil.

SHE-Coördinator

Alken-Maes
 • Ruisbroek
Om te kunnen vrijwaren dat deze immense productie kan gebeuren in de meest veilige en duurzame omstandigheden, zijn we op zoek naar een SHE-coördinator .

Network & Security Engineer

Brunel Belgium NV
 • Antwerpen
Of ben jij een specialist in Network Security? Of je nu specialist bent in Cisco, Huawei of HPE/Aruba, of eerder een Security specialist met kennis van Checkpoint of F5, wij bezorgen jou een uitdagend ...

Solution architect netwerk & security

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Met je oog voor nieuwe ontwikkelingen binnen netwerken en security, tilde je de ICT-infrastructuur een hoger niveau.

IT Security Analist

Argenta
 • Antwerpen
De afdeling Information Security & Risk Management staat binnen Argenta in voor de cyber security monitoring & response, het IT-risicobeheer en –securitybeleid.

security engineer

Havenbedrijf Antwerpen
 • Antwerpen
Als Security Engineer configureer en monitor je de cybersecurity oplossingen van het Havenbedrijf Antwerpen en waak je erover dat deze conform het geldend beleid en volgens de regels van de kunst worden beheerd.

International Network & Security Engineer

Executive Talents
 • Antwerpen
Om hun ICT departement te versterken zijn we momenteel op zoek een Network & Security Engineer. Als Network & Security Engineer ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het beveiligen en optimaliseren van ...

Integration Analist - Technical Designer

Experis
 • Antwerpen
Je werkt in data, security en infrastructuur. (interesse en kennis in IT security is dan ook zeker een pluspunt.) Zoals eerder vermeld is kennis van security aspecten zeker een pluspunt.

Sales Executive Vlaanderen

Motmans & Partners
 • Antwerpen
Stepco Group levert diensten op gebied van Cyber Security, Cloud en Workplace management. * Je bent thuis binnen IT en security services & oplossingen en kan deze op een laagdrempelige manier vertalen klanten.

Meewerkend ploegverantwoordelijke schoonmaak

Facilicom Services Groep België
 • Antwerpen
Met onze verschillende bedrijven Gom Cleaning, Prorest Catering, Trigion Security, Facilicom Hard Services en Facilicom Solutions maken wij het verschil.
 • 1-10 Van 32
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.