Security Coordinator lonen in België

Als Security Coordinator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Security Coordinator ligt tussen 35.200 € en 51.100 €. Voor een job als Security Coordinator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 114 vacatures terugvinden voor het beroep van Security Coordinator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.200
35.200
Gemiddelde
51.100

Vacatures in Security Coordinator

Coordinateur securite

Brunel Belgium NV
 • Brussel
Brunel Belgium NV * Brussel * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Nous recherchons un coordinateur sécurité! Jouw verantwoordelijkheden * Suivi des politiques sécurité/santé.

SHE-Coördinator

Alken-Maes
 • Ruisbroek
Om te kunnen vrijwaren dat deze immense productie kan gebeuren in de meest veilige en duurzame omstandigheden, zijn we op zoek naar een SHE-coördinator .

Security Governance Manager

Elia nv/sa
 • Brussels
Je bij de opvolging en implementatie van de Security strategie van het bedrijf. * Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van het Security beleid inzake de kritieke infrastructuren van Elia.

Project Manager Data Security Plan

Smals
 • Brussel
Smals Project Manager Data Security Plan - Als Project Manager Data Security Plan werk je mee aan de implementatie van projecten in het veiligheidsdomein (combinatie van governance-projecten, technische ...

Researcher ICT Security

Smals
 • Brussel
Smals Researcher ICT Security Als Researcher ICT Security volg je nieuwe technologieën omtrent ICT security op. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de operationele diensten en met de dienst security.

Security Architect

Smals
 • Brussel
Smals Security Architect - Als IT Security Architect speel je een centrale rol bij de uitbouw en het beheer van een optimale ICT-omgeving.

Information Security Officer

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe Information Security Officer te worden? In deze rol te reageren op de IT-risico's die in om het even welk domein voorkomen, en werk je mee een security roadmap uit.

Security Manager

AP Hogeschool
 • campus LNI – Lange Nieuwstraat 101, 2000 Antwerpen
Je leidt de ontwikkeling van het beveiligingsbeleid van de organisatie en de interne werkgroep rond ICT-security.

Medior Network & Security Engineer

Brunel Belgium NV
 • Schaarbeek
Wij zijn op zoek een medior Network & Security engineer voor een klant van ons te Brussel/Gent. * Je analyseert dagelijks de netwerk- en security infrastructuur. Naast controles maak je security en capacity rapporten op.

Network & Security Engineer

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Of ben jij een specialist in Network Security? Of je nu specialist bent in Cisco, Huawei of HPE/Aruba, of eerder een Security specialist met kennis van Checkpoint of F5, wij bezorgen jou een uitdagend ...
 • 1-10 Van 114
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.