Security Advisor lonen in Antwerpen

Als Security Advisor mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Security Advisor ligt tussen 31.500 € en 47.000 €. Voor een job als Security Advisor zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 49 vacatures terugvinden voor het beroep van Security Advisor in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.400
31.500
Gemiddelde
47.000

Vacatures in Security Advisor in Antwerpen

API/WebSecurity System Engineer

KBC Bank & Verzekering
 • Antwerpen
Je kent wat van gangbare webprotocollen, web security, federation en SSO. Heb je een vraag aan onze Talent Acquisition advisor?

Payroll Advisor on site

Group S
 • Antwerpen - Gent
Je kan succesvol terugblikken op minstens 2 jaar ervaring als Payroll Advisor .

Network & Security Engineer

Brunel Belgium NV
 • Antwerpen
Of ben jij een specialist in Network Security? Of je nu specialist bent in Cisco, Huawei of HPE/Aruba, of eerder een Security specialist met kennis van Checkpoint of F5, wij bezorgen jou een uitdagend ...

Solution architect netwerk & security

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Met je oog voor nieuwe ontwikkelingen binnen netwerken en security, tilde je de ICT-infrastructuur een hoger niveau.

IT Security Analist

Argenta
 • Antwerpen
De afdeling Information Security & Risk Management staat binnen Argenta in voor de cyber security monitoring & response, het IT-risicobeheer en –securitybeleid.

Medior / Senior Advisor Finance

Rebel Advisory
 • Antwerpen
Rebel Advisory * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Om ons Finance team in Antwerpen te versterken zijn we op zoek een medior (2 tot 4 jaar ervaring) of senior (meer dan 5 jaar ervaring) adviseur voor ...

security engineer

Havenbedrijf Antwerpen
 • Antwerpen
Als Security Engineer configureer en monitor je de cybersecurity oplossingen van het Havenbedrijf Antwerpen en waak je erover dat deze conform het geldend beleid en volgens de regels van de kunst worden beheerd.

International Network & Security Engineer

Executive Talents
 • Antwerpen
Om hun ICT departement te versterken zijn we momenteel op zoek een Network & Security Engineer. Als Network & Security Engineer ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het beveiligen en optimaliseren van ...

SHEQ advisor

Havenbedrijf Antwerpen
 • Antwerpen
Als SHEQ advisor maak je deel uit van het Advisory team binnen de SHEQ afdeling van het Havenbedrijf. In je rol van SHEQ Advisor Aan de functie SHEQ advisor is de weddeschaal klasse 9 verbonden.

Advisor interne communicatie

VANBREDA RISK & BENEFITS
 • Antwerpen
Als Advisor interne communicatie geef je deze verhalen op een creatieve manier vorm en zorg je er zo voor dat onze medewerkers goed geïnformeerd zijn.
 • 1-10 Van 49
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.