Security Advisor lonen in België

Als Security Advisor mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Security Advisor ligt tussen 36.500 € en 53.000 €. Voor een job als Security Advisor zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 183 vacatures terugvinden voor het beroep van Security Advisor in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.600
36.500
Gemiddelde
53.000

Vacatures in Security Advisor

Conseiller Sécurité

Essenscia
 • Bruxelles
Essenscia * Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - Essenscia asbl, la fédération belge des industries chimiques et des sciences de la vie, est une organisation multisectorielle coupole qui ...

Information Security Consultant

HeadCount
 • Niel
Als Information security consultant adviseer en begeleid je organisaties bij het verbeteren van hun informatiebeveiligingsstrategie en -aanpak.

Equity Derivatives Structuring Specialist

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Je analyseert aandelenderivaten en stelt ze voor aan corporate klanten (in samenwerking met het Corporate sales team van KBC Markets en het Equity sales team van KBC Securities).

Engagement Manager Managed Services

Talents4You N.V.
 • Zaventem
Our customer is a Multinational total ICT Solutions provider covering Infrastructure services (Networking, Security & UCC), Cloud/Workplace Technologies, Managed Services/Outsourcing and Digital Transformation (IoT, etc).

Security Governance Manager

Elia nv/sa
 • Brussels
Je bij de opvolging en implementatie van de Security strategie van het bedrijf. * Je bent verantwoordelijk voor de uitwerking van het Security beleid inzake de kritieke infrastructuren van Elia.

Project Manager Data Security Plan

Smals
 • Brussel
Smals Project Manager Data Security Plan - Als Project Manager Data Security Plan werk je mee aan de implementatie van projecten in het veiligheidsdomein (combinatie van governance-projecten, technische ...

Researcher ICT Security

Smals
 • Brussel
Smals Researcher ICT Security Als Researcher ICT Security volg je nieuwe technologieën omtrent ICT security op. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de operationele diensten en met de dienst security.

Security Architect

Smals
 • Brussel
Smals Security Architect - Als IT Security Architect speel je een centrale rol bij de uitbouw en het beheer van een optimale ICT-omgeving.

Information Security Officer

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe Information Security Officer te worden? In deze rol te reageren op de IT-risico's die in om het even welk domein voorkomen, en werk je mee een security roadmap uit.

Payroll Advisor

STIB / MIVB
 • Brussel
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Met meer dan 9.500 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de ...
 • 1-10 Van 183
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.