Sales Project Manager lonen in Gent

Als Sales Project Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Sales Project Manager ligt tussen 41.200 € en 58.700 €. Voor een job als Sales Project Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Waregem, Aalst (Oost-Vlaanderen ). Op StepStone.be kan je momenteel 114 vacatures terugvinden voor het beroep van Sales Project Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.800
41.200
Gemiddelde
58.700

Vacatures in Sales Project Manager in Gent

Account Manager Audiovisual

Sales Talents
 • Waregem
Sales Talents - De partner van Sales Talents is een audiovisual system integrator die zowel actief is richting de professionele markt als particulieren markt.

Account Manager Bouw

Sales Talents
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Ter versterking van hun team gaan wij actief op zoek naar een Account Manager richting de projectmarkt ( regio Oost-en West-Vlaanderen) waarbij je graag de focus legt op de added-value & totaalbeleving van een project.

Account Manager Tropische Planten

MARTENS & BRIJS
 • Lochristi
Tijdens jouw opleiding ga je mee op pad met de Sales & Marketing Manager (aan wie je rapporteert) en je collega Account Managers. In team (drie Account Managers en twee Internal Sales) worden alle klanten en prospecten opgevolgd.

Area sales manager Food Industry

Dixon Sales & Marketing
 • Gent
Als Area Sales Manager ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale verkoop van je projecten in de Benelux.

Commercieel Directeur

Verpoucke
 • Wetteren, Herstal
Ben je een ervaren commercieel people manager met een netwerk binnen de beton en prefab industrie? Als Commercieel directeur ben je als lid van het management team mee verantwoordelijk voor het commerciële beleid dat je ...

Sales Manager

Unislot
 • Desselgem
De sales manager is verantwoordelijk voor de verkoop van de door Unislot geproduceerde producten. Naast de commerciële activiteiten, is de sales manager verantwoordelijk voor het (doen) ...

Shopmanager doe-het-zelf

Sales Talents
 • Waasland
Sales Talents - Voor onze klant die in België een gekende speler is in de wereld van 'doe-het-zelf' zijn wij op zoek een 'handige Harry' met reeds enkele jaren ervaring als Shopmanager binnen de Retail.

Account Manager - Community Builder

Businesslab
 • Sint-Denijs-Westrem
Als onze nieuwe Account Manager - Community Builder openbloeien en groeien. Om de functie van Accountmanager - Community Builder in te vullen, zijn we op zoek iemand die …

Sales Support

Lima nv
 • Aalter
Om onze Key Account Manager BE – NL – LUX – FR bij te staan, zijn we op zoek een nieuw teamlid. * Verwerking van nieuwe projecten in afdelingen;

Project Manager Retail Branding

ORYX
 • Vlaanderen, Limburg, De Kempen
Doordat jij elk project succesvol begeleidt, weet je (nieuwe) klanten te binden en mee te bouwen aan zowel hun impact als die van Levanto op de Belgische markt.
 • 1-10 Van 114
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.