Representative lonen in Sint-Niklaas

Als Representative mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Representative ligt tussen 41.600 € en 58.900 €. Voor een job als Representative zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 101 vacatures terugvinden voor het beroep van Representative in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.800
41.600
Gemiddelde
58.900

Vacatures in Representative in Sint-Niklaas

Sales Representative

Ambitious People Group
 • Antwerpen
Als Sales Representative bij ons ga je opzoek en potentiële bedrijven binnen een specifieke branche om de perfecte match te maken.

Sales Representative

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
SGS Group Belgium * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Beschrijving van het bedrijf - When you need to be sure, dát is waar SGS voor staat.

Customer Service Representative Chemie - Tijdelijke opdracht 1 jaar

SD Worx Career Solutions
 • Haven van Antwerpen
Voor een grote en gekende speler binnen de industriële en chemische afvalwerking, zijn we op zoek naar een Customer Service Representative voor een tijdelijke opdracht van een jaar.

Customer Service Representative

Whoohoo Antwerpen
 • Puurs
Als Customer Service Representative coördineer je de supply activiteiten in een verantwoordelijkheidsgebied (markten, producten), vermijd je het out of stock zijn en bereik je 100% klanttevredenheid.

Allround Aftersales Medewerker

Motorrad JOY'N US
 • BMW Motorrad, Ludwig Motors, Sint-Niklaas
Motorrad JOY'N US * BMW Motorrad, Ludwig Motors, Sint-Niklaas * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Sales Representative Antwerpen

Crown Handling NV
 • Kontich
Hoe ziet jouw dag als Sales Representative bij Crown eruit? * Als Sales Representative heb je een bacheloropleiding genoten.

Customer Service Representative

Itzu Jobs
 • Waasland
Voor onze logistieke klant in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een Customer Service Representative voor de Front Office.

Vertegenwoordiger ramen & deuren

Sales Talents
 • Mechelen,Sint-Niklaas,Rumst
Sales Talents * Mechelen,Sint-Niklaas,Rumst * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze klant is een kwalitatieve speler binnen de markt van ramen, deuren en keukens.

Customer Service Representative NL/FR

Sales Talents
 • Mechelen
Ter uitbreiding van hun huidig commercieel team kijkt Sales Talents uit een Customer Service Representative voor het Belgische hoofdkantoor in Mechelen!

Inside Field Sales

Toyota Material Handling Belgium
 • Willebroek
Toyota Material Handling Belgium * Willebroek * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Ben je op zoek een stevige uitdaging in je eigen regio?
 • 1-10 Van 101
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.