Representative lonen in Mechelen

Als Representative mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 49.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Representative ligt tussen 42.900 € en 60.500 €. Voor een job als Representative zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 164 vacatures terugvinden voor het beroep van Representative in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
49.400
42.900
Gemiddelde
60.500

Vacatures in Representative in Mechelen

Customer Service Representative NL/FR

Sales Talents
 • Mechelen
Ter uitbreiding van hun huidig commercieel team kijkt Sales Talents uit een Customer Service Representative voor het Belgische hoofdkantoor in Mechelen!

Internal Sales Representative After-Sales

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Als Internal Sales Representative After-Sales (ISR After-Sales) zorg je dagelijks voor oplossingen op maat van onze klanten.

Sales Representative

Ambitious People Group
 • Antwerpen
Als Sales Representative bij ons ga je opzoek en potentiële bedrijven binnen een specifieke branche om de perfecte match te maken.

Service & Sales Representative

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Als Service & Sales Representative (SSR) zorg je voor de commerciële opvolging 'op maat' van de aan jou toegewezen klanten.

Internal Sales Representative

Applisquare BVBA
 • Brussel
Applisquare BVBA * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Internal Sales medewerker .

Sales Representative

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
SGS Group Belgium * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Beschrijving van het bedrijf - When you need to be sure, dát is waar SGS voor staat.

Customer Service Representative Chemie - Tijdelijke opdracht 1 jaar

SD Worx Career Solutions
 • Haven van Antwerpen
Voor een grote en gekende speler binnen de industriële en chemische afvalwerking, zijn we op zoek naar een Customer Service Representative voor een tijdelijke opdracht van een jaar.

Service Sales Representative HVAC

JOHNSON CONTROLS
 • Diegem
Je hebt als Service Sales Representative een sleutelrol binnen de afdeling en de hoofdtaak om servicecontrole, revisie en reparatie van koelmachines en warmtepompen in het gamma van 50 tot 20.000 kW (STC ...

INSIDE SALES REPRESENTATIVE

HAYS
 • Diegem
* * Eerste werkervaring als inside sales representative Voor deze job als inside sales representative is Hays op zoek kandidaten die vlot communiceren in het Nederlands en Engels, maar ook een goede kennis Frans hebben..

Service Sales Representative HVAC

H2C Staffing
 • Belgium
To strengthen the sales department, we are looking for a Service Sales Representative who is fluent in French and Dutch and has an excellent knowledge of HVAC.
 • 1-10 Van 164
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.