Representative lonen in Leuven

Als Representative mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Representative ligt tussen 42.600 € en 60.000 €. Voor een job als Representative zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 94 vacatures terugvinden voor het beroep van Representative in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.400
42.600
Gemiddelde
60.000

Vacatures in Representative in Leuven

Internal Sales Representative After-Sales

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Als Internal Sales Representative After-Sales (ISR After-Sales) zorg je dagelijks voor oplossingen op maat van onze klanten.

Service & Sales Representative

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Als Service & Sales Representative (SSR) zorg je voor de commerciële opvolging 'op maat' van de aan jou toegewezen klanten.

INSIDE SALES REPRESENTATIVE

HAYS
 • Diegem
* * Eerste werkervaring als inside sales representative Voor deze job als inside sales representative is Hays op zoek kandidaten die vlot communiceren in het Nederlands en Engels, maar ook een goede kennis Frans hebben..

Service Sales Representative HVAC

H2C Staffing
 • Belgium
To strengthen the sales department, we are looking for a Service Sales Representative who is fluent in French and Dutch and has an excellent knowledge of HVAC.

Internal Sales Representative

Applisquare BVBA
 • Brussel
Applisquare BVBA * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Internal Sales medewerker .

Customer Service GERMAN-ENGLISH

Donaldson Europe BV
 • Leuven
A successful Customer Service Representative will focus on handling customers' purchasing requests, developing strong relationships with the assigned accounts and supporting the sales team for continuous market growth.

Service Sales Representative HVAC

JOHNSON CONTROLS
 • Diegem
Je hebt als Service Sales Representative een sleutelrol binnen de afdeling en de hoofdtaak om servicecontrole, revisie en reparatie van koelmachines en warmtepompen in het gamma van 50 tot 20.000 kW (STC ...

Sales Representative Mobile Communications

Sales Talents
 • Brussel
Hiervoor zijn ze op zoek verschillende Sales Representatives die zich wensen te ontwikkelen in een multinational met tal van doorgroeimogelijkheden. Wat verwachten wij van deze Sales Representative?

SALES REPRESENTATIVE - RENEWABLE ENERGY

HAYS
 • Brussel
Voor onze klant Hays Sales Brussel is momenteel op zoek naar een Sales Representative .

Customer Service Representative NL/FR

Sales Talents
 • Mechelen
Ter uitbreiding van hun huidig commercieel team kijkt Sales Talents uit een Customer Service Representative voor het Belgische hoofdkantoor in Mechelen!
 • 1-10 Van 94
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.