Representative lonen in Brussel

Als Representative mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Representative ligt tussen 44.000 € en 61.800 €. Voor een job als Representative zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 120 vacatures terugvinden voor het beroep van Representative in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.800
44.000
Gemiddelde
61.800

Vacatures in Representative in Brussel

Internal Sales Representative

Applisquare BVBA
 • Brussel
Applisquare BVBA * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Internal Sales medewerker .

Sales Representative Mobile Communications

Sales Talents
 • Brussel
Hiervoor zijn ze op zoek verschillende Sales Representatives die zich wensen te ontwikkelen in een multinational met tal van doorgroeimogelijkheden. Wat verwachten wij van deze Sales Representative?

SALES REPRESENTATIVE - RENEWABLE ENERGY

HAYS
 • Brussel
Voor onze klant Hays Sales Brussel is momenteel op zoek naar een Sales Representative .

Internal Sales Representative After-Sales

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Als Internal Sales Representative After-Sales (ISR After-Sales) zorg je dagelijks voor oplossingen op maat van onze klanten.

Inside Account Manager

StepStone
 • Brussels
StepStone * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - On the way to your #dreamjob - StepStone is one of the largest job sites in Europe and the secret of this success is mainly due to two factors: quality products ...

Service & Sales Representative

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse
Als Service & Sales Representative (SSR) zorg je voor de commerciële opvolging 'op maat' van de aan jou toegewezen klanten.

Customer Success Consultant

StepStone
 • Brussel
StepStone * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Op weg uw #dreamjob - StepStone is een van de grootste vacaturesites in Europa en het geheim van dit succes is vooral te danken aan twee factoren: ...

INSIDE SALES REPRESENTATIVE

HAYS
 • Diegem
* * Eerste werkervaring als inside sales representative Voor deze job als inside sales representative is Hays op zoek kandidaten die vlot communiceren in het Nederlands en Engels, maar ook een goede kennis Frans hebben..

Customer Care Representative

Walters People
 • Nivelles
Une nouvelle opportunité pour un job de Customer Care Representative vient de s'ouvrir dans une société du secteur vinicole et située à Nivelles.

Customer Service Representative

Whoohoo Antwerpen
 • Antwerpen
Als Customer Service Representative coördineer je de supply activiteiten in een verantwoordelijkheidsgebied (markten, producten), vermijd je het out of stock zijn en bereik je 100% klanttevredenheid.
 • 1-10 Van 120
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.