Representative lonen in Aalst

Als Representative mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 47.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Representative ligt tussen 41.600 € en 58.900 €. Voor een job als Representative zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 123 vacatures terugvinden voor het beroep van Representative in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
47.800
41.600
Gemiddelde
58.900

Vacatures in Representative in Aalst

Sales representative BeLux

Mellis BVBA
 • de Pinte
Mellis BVBA * de Pinte * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Mellis is het jonge en dynamische bedrijf achter het kleurrijke baby textiel en kinderproducten merk Trixie in West-Europa.

INSIDE SALES REPRESENTATIVE

HAYS
 • Diegem
* * Eerste werkervaring als inside sales representative Voor deze job als inside sales representative is Hays op zoek kandidaten die vlot communiceren in het Nederlands en Engels, maar ook een goede kennis Frans hebben..

Customer Service Representative

Whoohoo Antwerpen
 • Antwerpen
Als Customer Service Representative coördineer je de supply activiteiten in een verantwoordelijkheidsgebied (markten, producten), vermijd je het out of stock zijn en bereik je 100% klanttevredenheid.

Service Sales Representative HVAC

H2C Staffing
 • Belgium
To strengthen the sales department, we are looking for a Service Sales Representative who is fluent in French and Dutch and has an excellent knowledge of HVAC.

Internal Sales Representative

Applisquare BVBA
 • Brussel
Applisquare BVBA * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor een groot mediabedrijf in Brussel zijn we op zoek naar een Internal Sales medewerker .

Sales Representative

Elis Bruxelles Hades
 • Gent, Aalter
Elis Bruxelles Hades * Gent, Aalter * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Elis is een vooraanstaande organisatie op het gebied van textielservices, hygiene oplossingen en diverse andere huur met ...

Service Sales Representative HVAC

JOHNSON CONTROLS
 • Diegem
Je hebt als Service Sales Representative een sleutelrol binnen de afdeling en de hoofdtaak om servicecontrole, revisie en reparatie van koelmachines en warmtepompen in het gamma van 50 tot 20.000 kW (STC ...

Customer Service Representative - Backoffice technical

ASAP.be
 • Evere
ASAP.be * Evere * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Voor een bekende internationaal telecom bedrijf zijn wij op zoek nd line backoffice medewerkers met ervaring in customer service.

Customer Service Representative NL/FR

Sales Talents
 • Mechelen
Ter uitbreiding van hun huidig commercieel team kijkt Sales Talents uit een Customer Service Representative voor het Belgische hoofdkantoor in Mechelen!

Customer Service Representative

Manpower Group Solutions
 • Antwerpen
Voor ons klant in Puurs, zijn we op zoek naar een Customer Service Representative .
 • 1-10 Van 123
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.