Qc-laborant lonen in Brugge

Als Qc-laborant mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Qc-laborant ligt tussen 38.400 € en 55.500 €. Voor een job als Qc-laborant zijn er heel wat jobaanbiedingen in Tielt (West-Vlaanderen). Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Qc-laborant in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.600
38.400
Gemiddelde
55.500

Vacatures in Qc-laborant in Brugge

R&D Ingenieur

Teknik
 • Tielt
Daarna ga je duidelijke richtlijnen geven aan de laboranten in functie van jouw projecten.

Medewerker kwaliteit - Chemie

S&you
 • Tielt
Hiervoor sta je continu in overleg met sales, kwaliteit, operations, engineering. * Je staat in voor een correcte rapportering (certificaten, verslagen en rapporten) en koppelt deze terug aan de juiste aanvrager ...

R&D ENGINEER

HAYS
 • Ieper
Binnen deze job als R&D engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe formules ter creatie/optimalisatie van nieuwe/bestaande producten.

Laborant

S&you
 • Wielsbeke
Ervaring als laborant is een grote meerwaarde - S&you * Wielsbeke * Vast contract, bepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor een chemische producent zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het kwaliteitslabo.

R&D Engineer

Teknik
 • Waregem
Dan ben jij misschien wel de Senior R&D engineer die wij zoeken. De R&D Engineer komt terecht bij een internationale wereldspeler in de regio Waregem. Ben jij de Senior R&D Engineer die wij zoeken?

R&D Engineer

HUDSON
 • West-Vlaanderen
West-Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Industrial Vision Technology - Functie * Je bent de spilfiguur in het ontwerpen en implementeren van innovatieve datacaptatie via beeldherkenning.

Master Chemie - R&D verantwoordelijke

S&you
 • Meulebeke
Voor een wereldspeler binnen nonwoven textiles met vestiging in Meulebeke zijn we namelijk op zoek een (junior) R&D Manager Filtration.

Laborant voorbereiding Organics

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • Wevelgem
Momenteel zijn wij voor de vestiging te Wevelgem op zoek naar een Laborant voorbereiding organics. Als laborant sta je in voor de voorbereiding van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek.

Vertegenwoordiger

Agro-Fyto Boeraeve Bvba
 • Poperinge
Of eventueel ervaring als vertegenwoordiger agrarische sector - Agro-Fyto Boeraeve Bvba * Poperinge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Regio: zuid-West-Vlaanderen tot westkust. functie omschrijving

R&D Engineer

Randstad Group Belgium
 • Harelbeke
Randstad Group Belgium * Harelbeke * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Onderzoek en ontwikkeling verbeteringen van een innovatief product zijn helemaal jouw ding?
 • 1-10 Van 25
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.