Operational Excellence Lead lonen in Sint-Niklaas

Als Operational Excellence Lead mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 58.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Operational Excellence Lead ligt tussen 52.000 € en 71.000 €. Voor een job als Operational Excellence Lead zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 289 vacatures terugvinden voor het beroep van Operational Excellence Lead in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
58.100
52.000
Gemiddelde
71.000

Vacatures in Operational Excellence Lead in Sint-Niklaas

Project Manager Operational & Safety Excellence

Elia nv/sa
 • Merksem
Als Project Manager Operational & Safety Excellence begeleid je transformatieprojecten om de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie continu te optimaliseren.

Productiemanager

WIENERBERGER NV
 • Rumst
Op basis van je productieanalyses bouw je aan een cultuur van “operational excellence” en neem je initiatieven om de productieorganisatie op veiligheids, technisch, organisatorisch en logistiek vlak te optimaliseren.

Customer Service Teamlead Assistant

Vinçotte
 • Borgerhout
Vinçotte voert momenteel een verregaande transformatie en digitalisering door, met het oog op operational excellence en efficiënte processen.

Purchaser Raw Materials

Ausy Group Belgium NV
 • East-Flanders
Driven by Operational Excellence and Quality, as we operate in an IATF certified environment. * Establish and manage mutually beneficial business relationships and partnerships with key suppliers that leverage the key ...

IMEx deployment facilitator

Experis
 • Puurs
Als Deployment Lead IMEX ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van IMEX (Integrated Manufacturing excellence een lean mfg programma) binnen de Lab operations afdeling.

Logistics Engineer

Ausy Group Belgium NV
 • Aalst
You will develop and implement “best in class practices” that strongly support some of the key operational excellence pillars: customer service, cost and safety, quality and innovation.

Operational Marketing Manager BENELUX

Fedrus International
 • Puurs
Dan ben jij de persoon (m/v) die we zoeken als Operational Marketing Manager Benelux.

Lead Quality Management Systems

Pfizer SA
 • Puurs
Als QMS Lead beheer je de Site Quality Manual.

Team Leader Operational Support Lab Ops

Pfizer SA
 • Puurs
Als Team Leader Operational Support LabOps (COVID19 Vx) voer je de dagelijkse operationele activiteiten van je team uit (~70%) in combinatie met de operationele leiding van dit support team (~30%) inclusief de coachende aspecten.

International Project Lead Engineer

SD Worx Career Solutions
 • Mechelen
Voor een grote en gekende speler binnen de industriële en chemische afvalwerking, zijn we op zoek een International Project Lead Engineer.
 • 1-10 Van 289
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.