Operational Excellence Lead lonen in Antwerpen

Als Operational Excellence Lead mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 73.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Operational Excellence Lead ligt tussen 59.800 € en 81.200 €. Voor een job als Operational Excellence Lead zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 229 vacatures terugvinden voor het beroep van Operational Excellence Lead in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
73.200
59.800
Gemiddelde
81.200

Vacatures in Operational Excellence Lead in Antwerpen

Project Manager Operational & Safety Excellence

Elia nv/sa
 • Merksem
Als Project Manager Operational & Safety Excellence begeleid je transformatieprojecten om de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie continu te optimaliseren.

Productiemanager

WIENERBERGER NV
 • Rumst
Op basis van je productieanalyses bouw je aan een cultuur van “operational excellence” en neem je initiatieven om de productieorganisatie op veiligheids, technisch, organisatorisch en logistiek vlak te optimaliseren.

Customer Service Teamlead Assistant

Vinçotte
 • Borgerhout
Vinçotte voert momenteel een verregaande transformatie en digitalisering door, met het oog op operational excellence en efficiënte processen.

IMEx deployment facilitator

Experis
 • Puurs
Als Deployment Lead IMEX ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van IMEX (Integrated Manufacturing excellence een lean mfg programma) binnen de Lab operations afdeling.

Operational Marketing Manager BENELUX

Fedrus International
 • Puurs
Dan ben jij de persoon (m/v) die we zoeken als Operational Marketing Manager Benelux.

Lead Quality Management Systems

Pfizer SA
 • Puurs
Als QMS Lead beheer je de Site Quality Manual.

Team Leader Operational Support Lab Ops

Pfizer SA
 • Puurs
Als Team Leader Operational Support LabOps (COVID19 Vx) voer je de dagelijkse operationele activiteiten van je team uit (~70%) in combinatie met de operationele leiding van dit support team (~30%) inclusief de coachende aspecten.

International Project Lead Engineer

SD Worx Career Solutions
 • Mechelen
Voor een grote en gekende speler binnen de industriële en chemische afvalwerking, zijn we op zoek een International Project Lead Engineer.

Project Lead Engineer

Indaver
 • Mechelen
As a Lead Engineer you will develop new projects from scratch until delivery of the project: choosing concepts, managing stakeholders, , etc.

.NET ARCHITECT/ TECH LEAD REGIO MECHELEN

HAYS
 • Mechelen
Voor onze klant, een software ontwikkeling bedrijf, zoeken we een ERVAREN .NET ARCHITECT / TECH LEAD regio Mechelen.
 • 1-10 Van 229
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.