Key accountmanager lonen in België

Als Key accountmanager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 58.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Key accountmanager ligt tussen 48.700 € en 67.800 €. Voor een job als Key accountmanager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 469 vacatures terugvinden voor het beroep van Key accountmanager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
58.200
48.700
Gemiddelde
67.800

Vacatures in Key accountmanager

Key Account Manager

HAVI Logistics Bv
 • Olen
Om ons Sales team te versterken zijn we op zoek naar een Key Account Manager (m/v/x). * Als Key Account Manager draag je bij aan de duurzame groei van de Belgische organisatie en ben je verantwoordelijk voor ...

Key Accountmanager

Centraal Invorderings Bureau
 • Machelen
Centraal Invorderings Bureau * Machelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Centraal Invorderings Bureau is een jonge, ambitieuze en snelgroeiende incasso-organisatie.

Internationaal Key-Accountmanager - vleesindustrie

4LS
 • Nijlen
Als internationaal accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van varkensvlees aan een internationale markt.

Key Account Manager - Sustainability

SAM
 • Brussel
Als key account manager zal jouw taak opgedeeld zijn in 2 delen, in eerste instantie zal jij te werk gaan de huidige markt te vergroten (dit gericht op de retail & supermarkt ketens), daarnaast zal jij ...

Key-Account Manager Retail - Drinks

4LS
 • Turnhout
Als Key-Account Manager Retail ben je verantwoordelijk voor de verkoop van verschillende A-Level drankenmerken aan de grote Retail klanten over heel België.

Key Account Manager

Suez
 • Gent
Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening bij onze key accounts waar gevaarlijk afval verwerkt wordt

Key Account Manager - Horeca Sector

SAM
 • Antwerpen
Als key account manager zal jouw takenpakket in 2 delen opgedeeld worden. Zo zal je zowel aan business development doen als aan accountmanagement (met focus op de key accounts).

Key Account Manager Vlaanderen en Brussel

Agilitas Group HR
 • Brussel, Vlaanderen
Voor ons nationaal key account team van Ascento zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste key account manager voor de regio Vlaanderen en Brussel (m/v).

Key Account Manager Vlaanderen

Daoust
 • Brussel, Vlaanderen
Je bent een gedreven en resultaatsgerichte Key Account manager, die de markt in Vlaanderen bewerkt.

Key Account Manager

Sales Talents
 • Sint-Lambrechts-Woluwe
Ter versterking van hun team kijken we uit een ervaren Key Account Manager/ Sales Engineer voor de regio Brussel, Vlaams Brabant en Waals Brabant.
 • 1-10 Van 469
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.