It technical manager lonen in Brussel

Als It technical manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 71.500 €. Het gemiddelde loonbereik als It technical manager ligt tussen 60.800 € en 82.000 €. Voor een job als It technical manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 496 vacatures terugvinden voor het beroep van It technical manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
71.500
60.800
Gemiddelde
82.000

Vacatures in It technical manager in Brussel

IT Project Manager - Transparency

Elia nv/sa
 • Brussel
Het complete takenpakket van de IT Application and Project Manager bestaat uit de volledige realisatie van diverse IT-projecten binnen dit departement in het domein ...

IT Manager

Stanley/Stella SA
 • Etterbeek
As IT Manager you have a double responsibility * You have 5 to 10 years of working experience as an IT Manager

Service delivery manager in a small dynamic international organization

Experis
 • Brussel
This challenge entails; managing the relationships with the external IT suppliers, monitoring the SLA's with the suppliers, coordinating incidents/technical issues with the external ...

Service Manager Industrial ICT & Automation

Monitor HR Consulting
 • Diegem
Whatever the project in scope, thanks to the Belgian team, Emerson's professionalism, expertise and clear communication, you can surely "consider it solved".

IT Project Manager

Smals
 • Brussel
Smals IT Project Manager Als IT-projectleider verzeker je de realisatie van maatschappelijk relevante ICT-projecten rekening houdend met de planning en de vereiste kwaliteit.

Project Manager IT

De Neutrale Ziekenfondsen / Les Mutualités Neutres
 • Brussel
Om ons IT-team te versterken, zoeken we een:Project Manager IT (M/V/X) * U bent verantwoordelijk voor de coördinatie, de opvolging en de implementatie van de u toegewezen IT projecten die verband houden met onze business.

Project Manager IT

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
het herontwerpen van het IT-ecosysteem m.b.t. de interactie met de burger (premies, subsidies, enz.) * Je zorgt voor het volledige beheer van de levenscyclus van IT-projecten, vanaf het bepalen van de oplossing ...

IT Digital Application Manager

Elia nv/sa
 • Bruxelles
Wij zijn op zoek een kandidaat om ons team zo snel mogelijk te versterken binnen dit uitdagende en spannende domein en de rol van IT Digital Application Manager op zich te nemen.

IT Service Delivery Manager

BAKKER & PARTNERS
 • Schaarbeek
Om hun management te versterken is CM vandaag op zoek naar een Service Delivery Manager . De Service Delivery Manager zorgt ervoor dat de kwaliteit van de geleverde ICT-diensten gewaarborgd en continu verbeterd wordt.

Infrastructure Project Manager

Smals
 • Brussel
Als Infrastructure Project Manager bepaal je de structuur en de verschillende stappen voor het opzetten van IT-projecten. Smals Infrastructure Project Manager
 • 1-10 Van 496
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.