IT Field Engineer lonen in Leuven

Als IT Field Engineer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.500 €. Het gemiddelde loonbereik als IT Field Engineer ligt tussen 43.500 € en 61.400 €. Voor een job als IT Field Engineer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 478 vacatures terugvinden voor het beroep van IT Field Engineer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.500
43.500
Gemiddelde
61.400

Vacatures in IT Field Engineer in Leuven

IT SYSTEM ENGINEER ? NETWORK SECURITY

ISS Facility Services
 • Vlaams-Brabant
Als System Engineer - Network Security coördineert u activiteiten die verband houdent met uw interne klanten als met je directe collega's of met onze externe IT-dienstverleners.

IT Infrastructure Engineer

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Ben jij die ideale combinatie tussen system en network engineer én ligt jouw passie in het uitvoeren en begeleiden van grote projecten? Dan ben jij misschien de infrastructure engineer die wij zoeken!

IT Support Officer

Smals
 • Brussel
Smals IT Support Officer - Als IT Support Officer sta je in voor de eerste, tweede en zelfs derdelijnsondersteuning van de eindgebruikers en het onderhouden van het materiaal dat hen ter beschikking wordt gesteld.

IT Manager - Operations Support

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Binnen de afdeling IT Service Delivery and Operations ben je verantwoordelijk voor cross-functionele operationele support tools, en ook voor de ITSM-processen.

Java Analyst Programmer Angular (GIS-SIG)

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.

Servicedesk Engineer

Brunel Belgium NV
 • Schaarbeek
Als lid van het supportteam ben je de ogen, oren, handen en voeten voor lokale IT. * Je biedt het hoogste niveau van IT-ondersteuning (PC, server en netwerk) aan het bedrijf op een snelle en proactieve ...

Service Desk Team Leader

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Als Teamleider van een bij een van onze klant-partners in het Brussels Gewest ben je verantwoordelijk voor het beheer van incidenten en IT-problemen. * Bepaal je de standaarden voor de IT-apparatuur van de gebruikers.

Windows System Engineer

Smals
 • Brussel
Als Windows System Engineer maak je deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor het beheer van de Windows IT-infrastructuur. Smals Windows System Engineer

Ondersteuner ICT

Vrije Universiteit Brussel
 • Brussel
Vrije Universiteit Brussel * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - De Vrije Universiteit Brussel staat al bijna 50 jaar voor vrijheid, gelijk(waardig)heid en verbondenheid en dat leeft sterk op onze campussen ...

IT Technician

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Binnen je team werk je op het gebied van ondersteuning en implementatie van IT-parken en IT-infrastructuur voor klanten (ION's, ministeriële kabinetten, gemeentebesturen …).
 • 1-10 Van 478
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.