Hoofd planning lonen in België

Als Hoofd planning mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 53.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Hoofd planning ligt tussen 46.100 € en 64.400 €. Voor een job als Hoofd planning zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 791 vacatures terugvinden voor het beroep van Hoofd planning in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
53.700
46.100
Gemiddelde
64.400

Vacatures in Hoofd planning

Medewerker Planning

Fluvius
 • Hasselt
Als 'Medewerker Planning' werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening. Je houdt hierbij het hoofd koel en bewaart het overzicht.

Medewerker Planning

Fluvius
 • Mechelen
Je houdt hierbij het hoofd koel en bewaart het overzicht.

Hands-on hoofd technische dienst

4LS
 • Deinze
Je doet de werkvoorbereiding en stelt dagelijkse planning op.

HOOFD SUBCONTRACTING

HAYS
 • Beveren
Als Hoofd Subcontracting maak je deel uit van de Business unit Industry en werk je ook steeds heel nauw samen met het team Planning. Interesse in deze functie als Hoofd Subcontracting?

Production Manager

DEVOS & LEMMENS
 • Puurs
Samen met het Operations Management team is de hij/zij verantwoordelijk voor de resultaten op het gebied van HSE, directe en indirecte kosten inzake productieactiviteiten, betrouwbaarheid, kwaliteit, ...

Bewakingsagent(e) te Geel

Sodexo België
 • Antwerpse Kempen - Geel
Je staat ook in voor controlerondes en interventies na alarm op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te ...

Uitgever hoger onderwijs

Van In
 • Wommelgem
Je bewaakt de kwaliteit, het budget, de planning en de omzet. Dit steeds het met hoofd in de wolken en de voeten op de grond.

Ingenieur coördinatie Onderhoud Tram

De Lijn
 • Mechelen
Je komt terecht in een en wordt ondersteund door het hoofd van het expertisecentrum Onderhoud & Elektromechanica. Je hebt regelmatig en overlegt met de servicezones over de onderhoudsstrategie en -planning.

Technieker 2-ploegen Lantmännen

TEMPO-TEAM Regio Brussel - Vlaams Brabant
 • Londerzeel
Het uitvoeren van preventief onderhoud volgens de opgestelde planning Lantmännen, coöperatie van 2500 Landbouwers, is onze hoofdaandeelhouder wiens down-to-earth en ondernemende zienswijze de hele organisatie beïnvloed.

Technieker Gebouwen (Elektricien) - Oostende

De Lijn
 • Oostende
Planning en structuur bepalen onze dag, de verscheidenheid aan werkzaamheden maken de dag boeiend.
 • 1-10 Van 791
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.