Hoofd personeel lonen in België

Als Hoofd personeel mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 64.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Hoofd personeel ligt tussen 57.200 € en 77.300 €. Voor een job als Hoofd personeel zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 85 vacatures terugvinden voor het beroep van Hoofd personeel in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
64.500
57.200
Gemiddelde
77.300

Vacatures in Hoofd personeel

Statutair Secretaris-Generaal

C.P.A.S. de Ganshoren-O.C.M.W. van Ganshoren
 • Ganshoren
U hebt de algemene leiding van het bestuur, bent hoofd van het personeel en bent verantwoordelijk voor het opstellen van de ontwerpen van personeelsformatie, van een organigram, van ...

xaverius Unternehmensberatung Personalberatung GmbH: HR Director Germany (m/f/d)

Jobs via StepStone.de
 • western Germany
Jobs via StepStone.de * western Germany * Contract duration unspecified * Full Time - We are a profitable, growing, privately owned FMCG company.

HR Director

Acerta Career Center
 • Mechelen
Acerta Career Center * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Bij Armonea geloven we dat het belangrijk is om van het leven te genieten, ongeacht onze leeftijd.

Hoofd Technische Dienst

ACURITY
 • Kontich
In de rol van Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de aansturing, de planning en opvolging van het technisch personeel en voor de dispatchactiviteiten binnen Acurity.

Een directeur.rice

CPAS de Woluwé-Saint-Lambert
 • Woluwé-Saint-Lambert
Hij leidt en coördineert de algemene activiteit van zijn afdeling en de diensten van zijn afdeling, alsook het personeel.

Lead Predictive Analytics

DELHAIZE
 • Brussel
Als hoofd van predictive analytics neem je het voortouw in een nieuw domein. * Het datalab zal het bedrijf concrete besparingen opleveren die zullen hergeïnvesteerd worden in het bijscholen van ons ...

HSE Manager

Teknik
 • Antwerpen
Voor deze dienstverlenende marktleider ben jij als HSE Manager hoofd van de IDPBW en maak je deel uit van het lokale management.

Project Leader - Waste Treatment - Roeselare

iRecruit
 • Roeselare
Dit kan zowel met intern personeel als met onderaannemers. Je staat in voor de coördinatie en evaluatie van dit personeel en volgt hun prestaties op.

Secretaresse voor de Hoofdgeneesheer

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Etterbeek
De Iris Ziekenhuizen Zuid zoeken,voor het Directiesecretariaat op de campus Etterbeek-Baron Lambert in Etterbeek, een Secretaresse voor de Hoofdgeneesheer (m/v/x), voor een voltijds contract voor onbepaalde duur

Hoofd van de bezoldiging cel

SIAMU
 • Bruxelles
Als hoofd van de cel bezoldigingen staat u in voor het beheer van zowel de vaste als de variabele vergoedingen van alle personeelsleden van de DBDMH en voor de verwezenlijking van de projecten en ...
 • 1-10 Van 85
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.