Hoofd ondersteuning lonen in België

Als Hoofd ondersteuning mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Hoofd ondersteuning ligt tussen 37.600 € en 54.200 €. Voor een job als Hoofd ondersteuning zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 428 vacatures terugvinden voor het beroep van Hoofd ondersteuning in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.900
37.600
Gemiddelde
54.200

Vacatures in Hoofd ondersteuning

Release Manager Technical Support

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Je zal verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de code met betrekking tot de hele omgeving van de verschillende oplossingen opgenomen binnen de release (dev, test, preproductie, productie) waarbij je zorgt voor ...

Purchase Manager

HR Flux cvba
 • Oostrozebeke
Voor hun hoofdmerk JCB zijn zij de grootste verdeler in de Benelux. Tot slot sta je tevens in voor ondersteuning inzake advies onze verkoops- en service afdeling.

Technieker Bus - Brugge

De Lijn
 • Brugge
De onderhoudscentra bieden 1ste lijnondersteuning en staan in voor het preventief onderhoud aan onze voertuigen. De Technisch Service Centra (TSC) bieden 2de en 3de lijnondersteuning aan onze voertuigen.

Hoofd Transport België

HUDSON
 • Antwerpen
In jouw rol van Hoofd Transport ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een veilige en servicegerichte transportafdeling voor de logistieke afdeling te België.

Commercieel Medewerker Binnendienst

Stegmann Belgium (BVBA)
 • Westerlo
Je bent het schakelpunt tussen de verkoop en de binnendienst en staat in voor de dagelijkse administratieve ondersteuning. • Je bent een organisatietalent dat steeds het hoofd koel houdt.

Zelfstandige Showroomverkoper

Herfra BVBA
 • Oostkamp
Kan zowel in hoofd- als in bijberoep * Doorgroeimogelijkheden tot groepshoofd * Wij voorzien professionele ondersteuning.

Hoofd Technische Dienst

ACURITY
 • Kontich
In de rol van Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de aansturing, de planning en opvolging van het technisch personeel en voor de dispatchactiviteiten binnen Acurity.

OPERATIONS MANAGER - textiel

Experis
 • Kortrijk
Richting en ondersteuning geven in geval van moeilijke (technische) vraagstukken * Je weet de hoofd - en bijzaken te onderscheiden en kan nee zeggen als het nodig is

Account Manager Short-Term Rental (Wallonië & Noord-Frankrijk)

Bergerat Monnoyeur
 • België, Frankrijk
Marketingacties uitrollen ter ondersteuning voor het verhuuraanbod (bv. offerte 'consignatie-occasie', e-mailcampagnes voor verhuur bodemverdichters, Corner Cat Certified Used, enz.).

Business Application Expert - 38u

Sodexo België
 • Elsene
Dan ben jij de Business Application Expert die we zoeken om binnen het food service platform onze hoofdapplicaties met elkaar te aligneren en een sterke ondersteuning te garanderen onze catering uitbatingen.
 • 1-10 Van 428

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.