Hoofd onderhoud lonen in België

Als Hoofd onderhoud mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 68.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Hoofd onderhoud ligt tussen 59.900 € en 80.600 €. Voor een job als Hoofd onderhoud zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 416 vacatures terugvinden voor het beroep van Hoofd onderhoud in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
68.400
59.900
Gemiddelde
80.600

Vacatures in Hoofd onderhoud

Project manager HVAC - Full package

Le Grand & Associates
 • Hasselt
Keywords:/ Project ingenieur / project engineer / productie / industrie / industrieel ingenieur / burgerlijk ingenieur / engineering / elektromechanica / elektrotechnieken / Industrial engineer / productontwikkeling / ...

Maintenance manager HVAC - Dringend

Le Grand & Associates
 • Genk
Keywords:/ Project ingenieur / project engineer / productie / industrie / industrieel ingenieur / burgerlijk ingenieur / engineering / elektromechanica / elektrotechnieken / industrial engineer / productontwikkeling / ...

Diensthoofd Veiligheid/Preventie en Lokale economie

Gemeente Machelen
 • Machelen
Je bent lid van het diensthoofden- en deskundigenoverleg. Wat betreft het luik vermogenscriminaliteit onderhoud je intensief contacten met de lokale politie teneinde de nodige gegevens te verzamelen.

Expert Vermogensopbouw - Cluster Zoniën

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
De continue aandacht voor expertise-onderhoud en verdere -uitbouw vertalen we in een kernopdracht ook voor de functie EVO PA. Je neemt hiervoor zelf initiatieven in afspraak met je hoofd en collega's.

Logistiek Bediende regio Kortrijk gezocht!

OfficeTeam
 • Kortrijk
Je zorgt voor de administratieve opvolging van de transportdocumenten, alsook het vrachtwagenonderhoud, de schadegevallen enz.; * je houdt graag het hoofd koel.

Ploegverantwoordelijke

DEVOS & LEMMENS
 • Puurs
Je implementeert verbeterprojecten op vlak van 5S, veiligheid, productiviteit en onderhoud. * Resultaat- & kwaliteitsgericht werken, een winnersmentaliteit zijn je hoofdingrediënten.

Business Application Expert - 38u

Sodexo België
 • Elsene
Sodexo biedt een brede waaier van diensten aan die het welzijn van onze klanten en servicegebruikers verbeteren, zoals het onderhoud van technische installaties, receptiediensten, cleaning, groenbeheer en cateringdiensten.

Procurement Manager - Eurochem

Accord Group Belgium
 • Antwerpen
Je rapporteert aan het hoofd Technical Services en geeft van aankoop, technische administratie en magazijn * Je stuurt het stockbeheer, de voorraden en de bewegingen van materialen ten behoeve van onderhoud en engineering

Purchase Manager

HR Flux cvba
 • Oostrozebeke
Voor hun hoofdmerk JCB zijn zij de grootste verdeler in de Benelux. Naast de verkoop met een op-en-top service (incl. herstellingen en onderhoud) is het tevens mogelijk om via Vandaele Rental de machines te huren.

Specialist Corporate Communication Copywriter/ Native English speaking

Elia nv/sa
 • Brussel
Elia staat in voor de ontwikkeling en het onderhoud van dit net, maakt het toegankelijk voor de gebruikers en regelt de energiestromen.
 • 1-10 Van 416
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.