Hoofd kwaliteit lonen in België

Als Hoofd kwaliteit mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 58.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Hoofd kwaliteit ligt tussen 50.700 € en 69.800 €. Voor een job als Hoofd kwaliteit zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 587 vacatures terugvinden voor het beroep van Hoofd kwaliteit in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
58.400
50.700
Gemiddelde
69.800

Vacatures in Hoofd kwaliteit

QSE Manager

Whoohoo Gent
 • Tielt
Als QSE manager ligt jouw hoofdfocus op kwaliteit!

Customer Service Representatives

Bergerat Monnoyeur
 • Overijse, Izegem, Herstal
Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, je kan het hoofd altijd koel houden en in alle omstandigheden een overzicht hebben van de situatie.

HOOFDMAGAZIJNIER - VROEGE EN LATE SHIFT

Intelect Gent
 • Eke, Nazareth
Je bewaakt de kwaliteit van het proces, doet de nodige controles en bent 1e aanspreekpunt voor het oplossen van mogelijke problemen

Project Manager Sales Solutions

STIB / MIVB
 • Bruxelles
De hoofdopdracht van het departement bestaat erin de commerciële inkomsten van de MIVB te garanderen door betrouwbare IT-verkoopoplossingen aan te bieden.

Hoofd Technische Dienst

ACURITY
 • Kontich
In de rol van Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de aansturing, de planning en opvolging van het technisch personeel en voor de dispatchactiviteiten binnen Acurity.

Een directeur.rice

CPAS de Woluwé-Saint-Lambert
 • Woluwé-Saint-Lambert
De afdeling Maatschappelijk Welzijn heeft als missie sociale diensten van kwaliteit te verstrekken die aangepast zijn aan de behoeften van de bevolking van de gemeente zodat iedereen een menswaardig ...

Administratief Medewerker.ster Aankoop - grondstoffen voor de voedingsindustrie

Culinor
 • Destelbergen
Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid.

QA Medewerker

Sligro-ISPC Belgium
 • Rotselaar
Je geeft regelmatig opleidingen aan jouw collega's bij Sligro-ISPC zodat wij onze voedselveiligheid, kwaliteit en gezondheid kunnen blijven garanderen. * Je rapporteert aan het hoofd QE van Sligro-ISPC.

Diensthoofd Veiligheid/Preventie en Lokale economie

Gemeente Machelen
 • Machelen
Je bent lid van het diensthoofden- en deskundigenoverleg. * Waken over de kwantiteit, kwaliteit en klantgerichtheid van de geleverde diensten - Bij de selectie van kandidaten kijken we je vaardigheden en kwaliteiten.

Projectmanager Bouwheer

Whoohoo Gent
 • Wetteren
Je vertegenwoordigt de kant van de bouwheer, waardoor je de hoofdaannemer en op planning en kwaliteit. Hou de controle over budgetten, tijd en kwaliteit als projectmanager.
 • 1-10 Van 587
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.