Hoofd ICT lonen in België

Als Hoofd ICT mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 68.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Hoofd ICT ligt tussen 60.600 € en 81.200 €. Voor een job als Hoofd ICT zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 482 vacatures terugvinden voor het beroep van Hoofd ICT in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
68.400
60.600
Gemiddelde
81.200

Vacatures in Hoofd ICT

Directeur Technique

habeas
 • Namur
Recherchons : directeur technique – ingénieur civil – expé min. * Vous disposez d'une pratique confirmée dans une fonction similaire (Directeur Technique, Directeur d'Exécution, voire Gestionnaire de chantiers avec potentiel…).

meinestadt.de GmbH: Director IT/ Tech (m/f/d)

Jobs via StepStone.de
 • Köln
Jobs via StepStone.de * Köln * Contract duration unspecified * Full Time - The future is digital, our living environment remains regional.

DIRECTEUR TECHNIQUE - Société leader sur le marché!

Fuse Engineering
 • Bruxelles
Fuse Engineering * Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Do you dream about a job that combines technical challenges, commercial approaches and team management (up to 60 people)? Then apply for it!

Project Manager Sales Solutions

STIB / MIVB
 • Bruxelles
De hoofdopdracht van het departement bestaat erin de commerciële inkomsten van de MIVB te garanderen door betrouwbare IT-verkoopoplossingen aan te bieden.

Hoofd Competence Center Web

De Lijn
 • Mechelen
Als Hoofd Competence Center - Web sta je in voor een vlotte werking (zowel op vlak van technologie als manier van werken) van de verschillende feature teams. Als Hoofd CC Web ben je een echte People Manager.

Hoofd Competence Center Testen

De Lijn
 • Mechelen
Als hoofd competence center Testen neem je het voortouw in het professionaliseren van het testen binnen de gehele organisatie en je competence center, met behulp van best practices en tooling.

Business Application Expert - 38u

Sodexo België
 • Elsene
Dan ben jij de Business Application Expert die we zoeken om binnen het food service platform onze hoofdapplicaties met elkaar te aligneren en een sterke ondersteuning te garanderen onze catering uitbatingen.

Secretaresse voor de Hoofdgeneesheer

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Etterbeek
De Iris Ziekenhuizen Zuid zoeken,voor het Directiesecretariaat op de campus Etterbeek-Baron Lambert in Etterbeek, een Secretaresse voor de Hoofdgeneesheer (m/v/x), voor een voltijds contract voor onbepaalde duur

Hoofdboekhouder

Conessence
 • Gent
Voor een internationaal productiebedrijf in de regio van Gent zoeken we een Hoofdboekhouder

Beheerscontroleur

IRIS Ziekenhuizen Zuid - Hôpitaux IRIS Sud
 • Etterbeek,
Als bevoorrechte partner, de medische en paramedische diensthoofden of ondersteunende functies sturen en adviseren over alle aspecten van het strategische en budgettaire beheer van hun dienst
 • 1-10 Van 482
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.