Helpdesk medewerker ict lonen in Sint-Niklaas

Als Helpdesk medewerker ict mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.300 €. Het gemiddelde loonbereik als Helpdesk medewerker ict ligt tussen 34.500 € en 50.300 €. Voor een job als Helpdesk medewerker ict zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 196 vacatures terugvinden voor het beroep van Helpdesk medewerker ict in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.300
34.500
Gemiddelde
50.300

Vacatures in Helpdesk medewerker ict in Sint-Niklaas

IT Support consultant

Securex
 • Gent
Je biedt first- en second line support aan interne medewerkers met betrekking tot onze ruime waaier van tools, applicaties, hardware … Dankzij jou krijgt elke medewerker een kwaliteitsservice!

Customer Succes Manager

Tilroy
 • Aartselaar
Omdat ons aantal klanten sterk groeit, zoeken we een enthousiaste medewerker voor onze customer success-afdeling.

ICT Generalist

ACURITY
 • Kontich
Als ICT Generalist ben je de spin in het web van de digitale zaken van Acurity en haar klanten. Voor de techniekers van Acurity ben je ICT adviseur en ben je sparringpartner.

Project Manager (ICT/ERP)

4PS Belgium
 • Zwijnaarde
Onze medewerkers zijn belangrijk voor ons en we vieren successen met elkaar en maken een feestje van de dingen we doen.

Business Unit Manager ICT

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Het beste talent aan de meest uitdagende projecten koppelen in een alsmaar sneller veranderende markt, dat is de missie van Brunel, en dat doen ze in domeinen zoals ICT, Life Science, Industry en Construction.

Project Manager (ICT)

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Brunel Belgium NV * Mechelen * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Voltijds - Over Jou - Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor onze eindklant zijn wij op zoek een technisch IT Project Manager.

ICT Coordinator

HUDSON
 • Zwijndrecht
Hoewel ze deel uitmaken van een grote multinational, kan de site in Zwijndrecht beschouwd worden als een KMO entiteit met zo'n 180 medewerkers, gekenmerkt door een pragmatische en hands-on mentaliteit ...

Senior Account Manager - ICT Digital Transformation

Talents4You N.V.
 • Belgium
Our customer is a well known international total ICT & Telecom Solutions provider covering Infrastructure services (Networking, Security & UCC), Cloud/Workplace Technologies, Managed Services/Outsourcing ...

Account Manager ICT

Sales Talents
 • Antwerpen, Limburg
Affiniteit ICT, Hardsoftware & Software, basiskennis

Key Account Manager ICT

Sales Talents
 • Antwerpen
Heb je minimaal 5 jaar commerciële ervaring en een sterke affiniteit met ICT? * Minimaal 5 jaar commerciële ervaring binnen een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de ICT-sector * Affiniteit ICT
 • 1-10 Van 196
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.