Helpdesk medewerker ict lonen in Leuven

Als Helpdesk medewerker ict mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 32.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Helpdesk medewerker ict ligt tussen 26.900 € en 38.200 €. Voor een job als Helpdesk medewerker ict zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 415 vacatures terugvinden voor het beroep van Helpdesk medewerker ict in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
32.400
26.900
Gemiddelde
38.200

Vacatures in Helpdesk medewerker ict in Leuven

Digital Employee experience officer

AG Insurance
 • Brussel
Voor technische problemen kunnen onze medewerkers terecht bij de helpdesk van IT. Veel meer dan bedrijfsjournalisten of copywriters, dragen deze communicatiespecialisten op tal van manieren bij aan de 'employee ...

PostgreSQL - Linux administrator

Smals
 • Brussel
Tot slot kom je tussen als tweede of derde lijn voor de helpdesk. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Local System Administrator

Brayton Global SPRL
 • Brussels
Brayton Global SPRL * Brussel * Freelance * Voltijds - Introductie - Brayton Global is a fast growing company based in Brussels and specialized in IT.

Senior IT Manager

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Je hebt kennis van ICT-infrastructuur, netwerkarchitectuur & serversystemen, en het beheer van een Helpdesk. * Je hebt een strategische visie en bent in staat om die met jouw partners en medewerkers te delen.

Mainframe – Linux System Administrator

Smals
 • Brussel
Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, ...

IT Manager

Stanley/Stella SA
 • Etterbeek
Managing ticketing helpdesk system and ensuring a comprehensive database of inquiries and resolutions is kept up to date (knowledge base)

Implementation Manager ITIL

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Een gewest dat steunt op het bundelen van hoogtechnologische infrastructuren, ICT-platformen- en systemen en data. Ons team bestaat uit meer dan 400 enthousiaste medewerkers waar je mee samen zult werken in hartje Brussel.

ICT Infrastructure Architect

Smals
 • Brussel
Smals ICT Infrastructure Architect - Als ICT Infrastructure Architect ga je aan de slag in het Core Business & Infrastructure . Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Researcher ICT Security

Smals
 • Brussel
Smals Researcher ICT Security - Als Researcher ICT Security volg je nieuwe technologieën omtrent ICT security op. Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Public Tender - ICT Purchaser

Smals
 • Brussel
Smals Public Tender - ICT Purchaser - Als Public Tender - ICT Purchaser assisteer je de verantwoordelijke voor Tenders & Contracts bij alle aspecten die te maken hebben met de gunning van overheidsopdrachten, ...
 • 1-10 Van 415
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.