Helpdesk coördinator lonen in België

Als Helpdesk coördinator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Helpdesk coördinator ligt tussen 38.500 € en 55.400 €. Voor een job als Helpdesk coördinator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 620 vacatures terugvinden voor het beroep van Helpdesk coördinator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.000
38.500
Gemiddelde
55.400

Vacatures in Helpdesk coördinator

Advisor/Coordinator Employment relations

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Bruxelles
Voor de entiteit Ondersteunende Diensten van de Christelijke Mutualiteit, en specifieker het departement HR & Organisatie, zijn we op zoek naar een Advisor /Coordinator Employment relations.

Shift Coördinator - vaste nacht

Pfizer SA
 • Puurs
Coördinator Freeze & Shipping (vaste nacht) Als Coördinator ben je verantwoordelijk voor het optimaal verloopt van invriezen, bewaren en verzenden van het covid-19 vaccin.

Coördinator Techniek & Facility

Intradura
 • Vlaams-Brabant
Voor onze vestiging te Drogenbos zoeken wij een Coördinator Techniek & Facility (m/v/x). Ben jij de proactieve, hands-on coördinator die onze dienst Techniek & Facility verder uitbouwt en organiseert?

Coördinator Techniek & Facility

Intradura
 • Drogenbos
Ben jij de proactieve, hands-on coördinator die onze dienst Techniek & Facility verder uitbouwt en organiseert? * Als coördinator zorg je ervoor dat jouw dienst goed draait en bewaak je algemeen de kwaliteit en de continuïteit;

Interventie Coördinator Gevaarlijke Producten

SGS Group Belgium
 • Beveren
Als Interventie Coördinator sta je in voor het voorbereiden en coördineren van interventies met gevaarlijke producten die op locatie worden uitgevoerd.

Coördinator infrastructurele facilities

Poolstok
 • Antwerpen
Als coördinator infrastructurele facilities ben je samen met je team, verantwoordelijk voor een professioneel, modern en duurzaam gebouwenbeheer van onze verschillende personeelskantoren (in Antwerpen, Grobbendonk, Herentals).

Coordinator Microbiologisch Labo

Pfizer SA
 • Puurs
De Coördinator van het labo.

Coordinator

Henssler Food Concepts AG
 • Brussels
We are seeking to hire as soon as possible a Coordinator (m/f/x)

Coördinator Synductis bij de Watergroep

Poolstok
 • Brussel, Gent, Kortrijk, Hasselt of Leuven
Poolstok * Brussel, Gent, Kortrijk, Hasselt of Leuven * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Een woordje uitleg - Synductis verenigt verschillende nutsbedrijven die werken in de ondergrond.

Coördinator thuiszorg bij Stad Hoogstraten

Poolstok
 • Hoogstraten
Momenteel is het stadsbestuur op zoek naar een: Coördinator thuiszorg, dienstencentra en zorgzame buurten; Voltijds – niveau B4-B5; Contractueel – onbepaalde duur; Aanleg wervingsreserve 2 jaar.
 • 1-10 Van 620
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.