HR-deskundige lonen in België

Als HR-deskundige mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 44.800 €. Het gemiddelde loonbereik als HR-deskundige ligt tussen 38.300 € en 51.000 €. Voor een job als HR-deskundige zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 565 vacatures terugvinden voor het beroep van HR-deskundige in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
44.800
38.300
Gemiddelde
51.000

Vacatures in HR-deskundige

Deskundige HR & loopbaanbeheer

Gemeente Lede
 • Lede
Als deskundige HR en loopbaanbeheer draag je jouw steentje bij aan het personeelsbeleid en –beheer van de organisatie.

HR and Legal Officer (deeltijds)

Kadonation NV
 • Gent
Met Kadonation Select brachten we een handig (en gratis te gebruiken) bestelplatform uit, waarmee we onder meer de administratieve rompslomp bij het bestellen van geschenken verhelpen, en waarbij HR en ...

HR & Communication Specialist

Arbalett
 • Brabant Wallon
Our client, a major player in the support of the medical world, is looking for its new HR & Communication Specialist.

HR Officer

Daoust
 • Liège
Pour l'un de nos clients situé en région liégeoise, nous recherchons un assistant RH H/F/X

HR Officer Start-Up

Dixon HR Solutions
 • Antwerpen
Dé uitgelezen kans voor een enthousiaste HR professional die op zoek is een HR rol met daadwerkelijke impact binnen een context waar vooruitgang centraal staat.

HR Compensation &Benefits Specialist

DHL Express
 • Diegem
Of wil je je verdiepen in de “hard side” van HR? DHL Express zoekt een HR Compensations Benefits Specialist tijdelijk voor 10 maanden.

Management en HR assistent

Capacity
 • Antwerpen
HR: je coördineert en bewaakt een correcte en efficiënte personeelsadministratie voor de bedienden en . (bijhouden afwezigheden, verrekenen attesten, doorgeven lonen, fleet- en verzekeringbeheer)

Parttime HR Officer

Daoust
 • Beveren
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een HR Officer . * Je initieert en faciliteert verschillende HR projecten binnen onze organisatie

Assistante RH (uniquement Freelance)

HR Talents
 • Menin
HR Talents * Menin - Pour l'un de nos clients situé dans la région de Menin, nous recherchons un Assistant RH Freelance dans le cadre d'un remplacement pour congé maternité.

HR Officer (Groot Bijgaarden)

Merito
 • Groot-Bijgaarden
Voor onze klant in de banksector zijn we op zoek naar een gemotiveerde HR Officer . Je staat in voor een vlot HR beleid binnen het bedrijf. * Je bent het met betrekking tot alle HR gerelateerde vragen
 • 1-10 Van 565

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.