Groepleider onderhoud lonen in België

Als Groepleider onderhoud mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Groepleider onderhoud ligt tussen 38.800 € en 55.700 €. Voor een job als Groepleider onderhoud zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1100 vacatures terugvinden voor het beroep van Groepleider onderhoud in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.400
38.800
Gemiddelde
55.700

Vacatures in Groepleider onderhoud

TEAMLEADER MAINTENANCE

HAYS
 • Waregem
Voor een ambitieus productiebedrijf, internationaal actief regio Waregem is Hays Engineering op zoek naar een teamleader maintenance met technische kennis van onderhoudssystemen, people skills en analytische vaardigheden.

MAINTENANCE TEAMLEADER BINNEN BOOMING KMO

Fuse Engineering
 • Aartselaar
Wegens hun enorme groei zijn ze dringend op zoek een maintenance Teamleader met een sterke hands-on mentaliteit en helicopterview die als geen ander weet op elk niveau te sturen.

Dispatcher

Toyota Material Handling Belgium
 • Wilrijk
Onze organisatie maakt deel uit van Toyota Industries Corporation (TICO), de wereldleider op het gebied van intern goederentransportmaterieel.

Operator Technieker Waterzuivering regio Halen

AQUAFIN NV
 • Halen
Door je technische kennis spoor je enerzijds elektrische en mechanische storingen op en anderzijds zorg je voor preventief onderhoud. o Industriële Onderhoudstechnieken

Product Owner

AQUAFIN NV
 • Aartselaar
Daarnaast zorg je voor het onderhoud van en bieden van support aan eerder opgeleverde applicaties en verleen je advies hierover.

Kantoorverantwoordelijke

Het Toverstokje BV
 • Lede
een groeps- en hospitalisatieverzekering

Beleggingsadviseur Master

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
Eens je alle trajecten succesvol hebt doorlopen ga jij aan de slag als Expert Vermogensopbouw binnen de cluster (een groep van KBC Bankkantoren in eenzelfde regio) of een KBC Live kantoor.

Expediteur Luchtvracht

WAW
 • Diegem
Je bent een echte teamplayer die zowel zelfstandig als in groep kan samenwerken;

Purchase Teamleader

Ceres Recruitment
 • Ardooie, EU
De knowhow en flexibele structuur van de groep zorgt ervoor dat er snel kan ingespeeld worden op nieuwe trends en dat innovatieve producten vlot op de markt kunnen worden gebracht.

Collection Specialist

Facilicom Services Groep België
 • Antwerpen
Facilicom Services Groep België * Je bent een initiatiefnemer, zeer communicatief en jouw gedrevenheid werkt aanstekelijk in de groep;
 • 1-10 Van 1100
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.