Governance Expert lonen in België

Als Governance Expert mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Governance Expert ligt tussen 40.900 € en 58.300 €. Voor een job als Governance Expert zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Leuven. Op StepStone.be kan je momenteel 40 vacatures terugvinden voor het beroep van Governance Expert in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.500
40.900
Gemiddelde
58.300

Vacatures in Governance Expert

IT Solution Security Architect

Gentis SA
 • Woluwe-Saint-Pierre
You will contribute to the architecture governance by contributing to the necessary governance processes and/or by participating in the existing governance board and follow up the IT realization by our expert teams.

Boekhouder

Financial Talents
 • Wilrijk
Corporate governance en eerlijk zakendoen - Kennis van Expert/M, Navision of Microsoft Dynamics 365 is een pluspunt.

RPA Consultant CFO Services

TriFinance Belgium
 • Belgium
In the context of specific projects, your role will be to work and grow in an RPA expert team. * Set up and roll out robotics process governance models encompassing methodology, risk management, quality ...

Internal Audit and Controls Consultant

TriFinance Belgium
 • Belgium
CFO Services is a TriFinance expert specialty business unit specializing in risk management and internal audit; process optimization in finance and operations; and business transformation.

Log Management Specialist

Smals
 • Brussel
Smals is op zoek naar een expert in logverwerkingsoplossingen om de cel Knowledge Management te versterken. Je garandeert de kwaliteit van de gegevensstromen door governance- en nomenclatuurregels te implementeren.

Business Analyst Asset Refrentials-Domain Lead Data & Information Mgt

Elia nv/sa
 • Brussel
Aanleveren van de nodige analyses aan data governance en IT governance; deelnemen aan architectuur studies om een efficiënte applicatielandschap te realiseren.

IT Solution Architect

Elia nv/sa
 • Brussel
Activiteiten op het vlak van 'operational governance', zoals het definiëren van richtlijnen, maken van template-documenten en het uitvoeren van audits behoren tot jouw taken.

Algemeen coördinator Vlaamse AI Academie

KU Leuven
 • Leuven
Je stemt daarbij af met alle stakeholders, ondersteunt de Stuurgroep in zijn werking en geeft mee vorm aan de globale governance van de Academie.

Business Analyst Expert Finance

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe Business Analyst Expert Finance te worden? Hierin wordt je ondersteund door een expert.

Data Modelling Manager Compliance

KBC Bank & Verzekering
 • Brussels
(Risk) governance in Compliance is installed professionally KBC-Group wide, including the model decision-making process
 • 1-10 Van 40

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.