Gids lonen in België

Als Gids mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 40.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Gids ligt tussen 33.200 € en 49.200 €. Voor een job als Gids zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Halle (Vlaams-Brabant), Drongen. Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Gids in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
40.800
33.200
Gemiddelde
49.200

Vacatures in Gids

PR & Content Specialist

Robert Half
 • Groot-Bijgaarden
Als Belgische PR & Content Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de PR- en bedrijfscommunicatiestrategie over alle kanalen heen van Robert Half Belgium (prioritair) en bij uitbreiding van Nederland ...

Security and Network Specialist

Switchpoint NV
 • Drongen
Je beschikt over de juiste vaardigheden om zowel kortdurende als grootschalige projecten succesvol over de eindmeet te gidsen, met een sterke focus op kwaliteit en timing.

Financial Controller

Captains of Finance
 • Halle
Er wordt op jou gerekend om (proactief) advies te geven over nieuwe initiatieven en de financiële gids te zijn in alle activiteiten.

P&C Underwriting Expert Fleet

AXA Belgium
 • Bruxelles
Al deze taken moeten worden uitgevoerd volgens de regels die beschreven zijn in de contractsluitingsgids en in het kadaster van de delegatie- en tekenbevoegdheden.

Expert Studiedienst

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Klaar om onze nieuwe Expert Studiedienst te worden? Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen * Anderlecht * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Communicatie expert / Deputy Woordvoerder

Michael Page
 • Brussels
De NBB wil daarom haar Dienst Communicatie versterken met een dynamische, polyvalente Franstalige Communicatie Expert / Deputy woordvoerder.

Risk Specialist

Walters People
 • Bruxelles
Une fonction de Risk Specialist vient d'être créée au sein d'une société à Bruxelles. Profil idéal du Risk Specialist

Accountant - Brussels - Real Estate sector

Robert Half Finance & Accounting
 • Brussels
Interested in this position of Accountant at a young and dynamic company? Robert Half Finance & Accounting * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - active in the real estate sector. Jouw verantwoordelijkheden

Network & Security Engineer

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière als Network Engineer? Of ben jij een specialist in Network Security? Misschien ben jij wel onze volgende Datacenter Network Engineer?

Financial Controller

Conessence
 • Gent
For an international & fast growing company in the regio for Ghent we are looking for a FINANCIAL CONTROLLER - Additional controller duties as necessary
 • 1-10 Van 14

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

  Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.