Frond end ontwikkelaar lonen in België

Als Frond end ontwikkelaar mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Frond end ontwikkelaar ligt tussen 31.000 € en 46.400 €. Voor een job als Frond end ontwikkelaar zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 371 vacatures terugvinden voor het beroep van Frond end ontwikkelaar in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.900
31.000
Gemiddelde
46.400

Vacatures in Frond end ontwikkelaar

IT Digital Application Manager

Elia nv/sa
 • Brussel
Je communiceert even gemakkelijk op technisch vlak met ontwikkelaars als op conceptueel vlak met stakeholders, en je beschikt ook over uitstekende presentatievaardigheden op bestuursniveau.

Fullstack developer .NET

LGA IT
 • Gent
Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Heb je ervaring in backend ontwikkeling en ben je op zoek een nieuwe uitdaging waar je projectmatig te werk kan gaan?

Tekenaar - werkvoorbereider elektriciteit

TALENT ANGELS
 • Roeselare
Roeselare * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Als tekenaar werkvoorbereider sta je in voor zowel het tekenen als de opvolging van je project van a-z op vlak van elektriciteit. Jouw verantwoordelijkheden

Solution Designer Financial Markets

Belfius Bank NV
 • Brussel
De solution designer volgt de epic op de voet vanaf de beginfase, neemt deel aan de analyse, volgt de ontwikkeling op in de betrokken scrum teams, net als de unit testing en de end-to-end ...

Programmeur (m/f/x)

Selor
 • 1000 Bruxelles
Selor * 1000 Bruxelles * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Introduction - Il y a 1 poste vacant au sein du service Cellule de Gestion Software du Ministère de la Défense.

Project Manager Risk-ICM

Belfius Bank NV
 • Brussel
in deze rol bent u End-to-End verantwoordelijk voor de projecten die aan u zijn toegewezen;

PLC Programmeur

Monitor HR Consulting
 • België, Nederland, Noord-Frankrijk, Duitsland
Monitor HR Consulting * België, Nederland, Noord-Frankrijk, Duitsland * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Customer Care Manager

RENTOKIL INITIAL S.A.
 • Aartselaar
Het opzetten en uitvoeren van de end-to-end Customer Care strategie waarbij een adequate en tijdige uitvoering geborgd is.

End to End Customer Journey Chapter Lead Loans

Belfius Bank NV
 • Brussel
Als Chapter Lead in domein van End to End Loan Processes voor projectteams maak je deel uit van het management team E2E processes.

Test Coordinator

Smals
 • Bruxelles
Smals Test Coordinator * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Als Test Coordinator bepaal, leid en beheer je de teststrategie en -planning volgens de ISTQB-methodologie.
 • 1-10 Van 371
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.