Freelance Project Manager lonen in België

Als Freelance Project Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 49.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Freelance Project Manager ligt tussen 41.600 € en 59.100 €. Voor een job als Freelance Project Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1523 vacatures terugvinden voor het beroep van Freelance Project Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
49.000
41.600
Gemiddelde
59.100

Vacatures in Freelance Project Manager

Project Manager PMO - Helicopterview

Dixon Engineering
 • Noord-Brabant
Project Manager PMO - Introductie - Het is dan ook door hun constant innoverende karakter, dat ze ter uitbreiding op zoek zijn een Project Manager PMO. Project Manager PMO - Jouw verantwoordelijkheden

Project Manager E&I

Whoohoo Gent
 • Wetteren
Als project manager bekleed je een kaderfunctie. Als project manager E&I ben je verantwoordelijk voor de uitwerking en opvolging van E&I projecten in de chemische sector.

Project Manager

Whoohoo Antwerpen
 • Wommelgem
Als Project Manager Elektriciteit organiseer, plan en controleer je alle activiteiten in verband met jouw projecten.

WERFLEIDER/PROJECTLEIDER BOUW Genk

Fuse Engineering
 • Hasselt
Freelance Heb je ervaring als werfleider en ben je klaar voor jouw volgende freelance opdracht? Dit middelgrote bouwbedrijf met ruim 30 jaar ervaring staat bekend voor haar totaalprojecten in de bouwsector.

Preventieadviseur

Whoohoo Antwerpen
 • Wommelgem
Als Project Manager kan je rekenen op een salarispakket volledig in lijn met je verantwoordelijkheden. * Freelance

Projectmanager E&I

Whoohoo Antwerpen
 • Antwerpen
Als Project Manager verzorg je de voorbereiding van de projecten door het personeel (elektriciens, monteurs, meet –en regeltechniekers, E&I engineers) in te plannen, het ...

Projectleider Staal

Whoohoo Leuven
 • Houthalen-Helchteren
Freelance Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor een goede oplevering van het project: dit doe je door het budget en de planning te bewaken.

CALCULATOR/PROJECTLEIDER FREELANCE BOUWSECTOR Geel

Fuse Engineering
 • Turnhout
Freelance * Je bent verantwoordelijk voor de projecten gedurende het ganse proces. * Je wordt betrokken bij de volledige voorbereiding van een project en gaat op zoek de beste productiemogelijkheden voor elk artikel.

WERFLEIDER/PROJECTLEIDER FREELANCE BOUW Leuven

Fuse Engineering
 • Leuven
Fuse Engineering * Leuven * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Projectleider Gebouwen

Whoohoo Antwerpen
 • Antwerpen
Freelance Versterk de bouwheer in het coördineren van residentiële projecten als Projectleider! Als Projectleider Gebouwen coördineer je, , uitdagende residentiële en industriële bouwprojecten.
 • 1-10 Van 1523
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.