Facilitator lonen in Leuven

Als Facilitator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Facilitator ligt tussen 38.300 € en 54.800 €. Voor een job als Facilitator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Anderlecht. Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Facilitator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.900
38.300
Gemiddelde
54.800

Vacatures in Facilitator in Leuven

Projectleider Energie-efficiëntie/EPC-Facilitator

Vlaams Energiebedrijf NV
 • Brussel
Om deze groei verder kwalitatief te bestendigen, zijn we momenteel op zoek een (m/v/x): Projectleider Energie-Efficiëntie/EPC-facilitator.

Onderhoudschef Signalisatie Metro

STIB / MIVB
 • Brussel
Persoonlijke kwaliteiten: resultaatgerichtheid met inachtneming van safety, klantgerichtheid, oplossingsgerichtheid, leadership, facilitator en motor van de verandering, samenwerking, communicatievaardigheid.

Project Manager Expert Disability

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Als team player vervul je met verve de rol van facilitator en communicator.

Project Manager

AG Insurance
 • Brussel
Om dit team te versterken en bij te dragen aan de realisatie van dit programma zijn we momenteel op zoek naar een Project Manager .

Projectleider Energie-efficiëntie (energie-expert)

Vlaams Energiebedrijf NV
 • Brussel
Omwille van deze sterke groei zijn we momenteel op zoek een (m/v/x):Projectleider energie-efficiëntie (energie-expert)

Medewerker Toegangsbeheer

Vrije Universiteit Brussel
 • Brussel
Als medewerker toegangsbeheer kom je terecht in het vijfkoppige team van toegangsbeheer en . Functie: Administratief medewerker

Digital Transformation Project Manager

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest.

Projectcoördinator (M/V/X) Onthaal en Informatie van Handel

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
 • Brussel
Ville de Bruxelles - Stad Brussel * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Met zo'n 3800 medewerkers en een uitgebreid onderwijsnet kan de Stad Brussel beschouwd worden als een van de belangrijkste werkgevers van het ...

Chef de Projets

Institut Jules Bordet
 • Bruxelles
Participer au coaching et au support méthodologique de certains chefs de projets de terrain, selon les besoins, dans le cadre du Programme Chrysalide

Project Manager Transversale Projecten

Belfius Bank NV
 • Bruxelles
Belfius Bank NV * Bruxelles * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wat houdt de job in? We zijn op zoek een creatieve en loyale teamspeler die ons wil vervoegen in het team 'transversale projecten' binnen de Corporate Office ...
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.