Facilitator lonen in België

Als Facilitator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Facilitator ligt tussen 38.300 € en 54.800 €. Voor een job als Facilitator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Anderlecht. Op StepStone.be kan je momenteel 11 vacatures terugvinden voor het beroep van Facilitator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.900
38.300
Gemiddelde
54.800

Vacatures in Facilitator

Regio Manager

Indigo Park Belgium NV
 • Mechelen
Facilitator (mediator) tussen operationele werking en ondersteunende diensten

Projectleider Energie-efficiëntie/EPC-Facilitator

Vlaams Energiebedrijf NV
 • Brussel
Om deze groei verder kwalitatief te bestendigen, zijn we momenteel op zoek een (m/v/x): Projectleider Energie-Efficiëntie/EPC-facilitator.

Operational & Safety Manager

Elia nv/sa
 • Merksem
Je bent een goede facilitator en beschikt over de nodige overredingskracht om mee te werken aan de implementering van de verbeteringsinitiatieven op het terrein.

Technical Leader

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
Je speelt een rol van facilitator bij de verspreiding van die kennis.

TE Connectivity Sensors Germany GmbH: Continuous Improvement Specialist (m/f/d)

Jobs via StepStone.de
 • Dortmund
Support and mentor site based TEOA Practitioners/Kaizen Facilitators to enable them to succeed in the TEOA deployment and sustaining.

Coordinator Learning, Talent and Leadership Development

D’Ieteren
 • Brussel, Erps-Kweps
D'Ieteren * Brussel, Erps-Kweps * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Binnen het kader van zijn meer dan 70-jarige samenwerking met de Volkswagen-groep is D'Ieteren Auto de Belgische invoerder en verdeler ...

GEA Group Aktiengesellschaft: Training & Communication Manager

Jobs via StepStone.de
 • Düsseldorf
Drives and supports the organization trainings or info sessions, including acting as facilitator or presenter as business requirements, e.g., workshop, sessions

Digital Change Manager

CIRB - CIBG
 • Bruxelles
In je rol als facilitator zal je er dus op toezien dat de ingevoerde tools, oplossingen en veranderingen wel degelijk geïntegreerd worden en dat ze door de gebruikers in de praktijk worden toegepast.

Project Manager Expert Disability

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Anderlecht
Als team player vervul je met verve de rol van facilitator en communicator.

Agile Coach Digital

BNP Paribas Fortis
 • Bruxelles
Individuen, teams en de organisatie begeleiden tijdens ad-hoc bijeenkomsten en ceremonies waar tot wel 250 mensen aanwezig zijn, als facilitator
 • 1-10 Van 11
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.