Fabrikant lonen in België

Als Fabrikant mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Fabrikant ligt tussen 37.100 € en 53.900 €. Voor een job als Fabrikant zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 34 vacatures terugvinden voor het beroep van Fabrikant in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.000
37.100
Gemiddelde
53.900

Vacatures in Fabrikant

BASF Digital Farming GmbH: Agronomy Modeling Expert

Jobs via StepStone.de
 • Köln
Jobs via StepStone.de * Köln * Contract duration unspecified * Full Time - Agriculture is all about balance. The balance that is crucial to everyone's existence - also applies to our Agricultural Solutions division.

Sales Executive

Gemü Valves bvba
 • Wemmel
GEMÜ is een Duitse fabrikant van hoogkwalitatieve industriële afsluiters, meet-en regelapparatuur, en innovatieve technologie.

Diagnosetechnieker

Van Mossel CAC Mercedes
 • Turnhout
Je kijk toe op het respecteren van de door de fabrikant vastgelegde methodes, evenals de veiligheidsregels

Senior Mechanical 3D Engineer

Introduce
 • Brugge
Onze klant staat bekend als de fabrikant van volautomatische systemen.

Finance en Administration Manager

Acelio
 • Izegem
Acelio is het shared service center van een familiale groep B2B bedrijven, actief als fabrikant en leverancier van diensten en investeringsgoederen voor de publiek toegankelijke en de ziekenhuisapotheek.

Bim Modelleur

Noël Franklin bvba
 • Roeselare
Noël Franklin bvba * Roeselare * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze klant - Je werkt bij een algemene aannemer die zich toelegt op klasse 8 projecten.

Key Account Manager Bouw/DIY met groeipotentieel!

Sales Talents
 • Belgique, Nord du France
Onze opdrachtgever staat voor 90 jaar ervaring als fabrikant van betonproducten en de distributie van ruwbouw en afwerkingsmaterialen.

Verkoopvertegenwoordiger

DIAM INDUSTRIES
 • Wallonië, Luxemburg
U heeft een technische of commerciële opleiding gevolgd en u kunt staven op een eerste succesvolle ervaring van drie tot vijf jaar in de verkoop van technische producten verworven bij een fabrikant, bij ...

AGRO-ECONOMISCH ADVISEUR

FEGRA vzw – asbl
 • Brussel
De VZW telt als sectororganisatie meer dan 300 leden (graanhandel, maalderijen, zetmeelfabrikanten, mengvoederbedrijven, op- en overslagbedrijven, zaadfirma's, distributeurs van gewasbeschermingsmiddelen ...

Customer Care Manager

HUDSON
 • Oostkamp
Dankzij de focus op betaalbaarheid voor iedereen, evolueerde Overstock tot een unieke organisatievorm: van fabrikant, rechtstreeks tot bij de klanten.
 • 1-10 Van 34
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.