Exploitatiemanager lonen in Sint-Niklaas

Als Exploitatiemanager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 68.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Exploitatiemanager ligt tussen 60.700 € en 81.400 €. Voor een job als Exploitatiemanager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Aalst (Oost-Vlaanderen ). Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Exploitatiemanager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
68.600
60.700
Gemiddelde
81.400

Vacatures in Exploitatiemanager in Sint-Niklaas

Junior Rechterhand Operations Manager

Dixon Supply Chain
 • Antwerpen
Dixon Supply Chain * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Als Logistics Engineer in het managen van logistieke/ supply chain projecten en supply chain analyses.

OPERATIONS MANAGER

HAYS
 • Beveren
Hays Construction Gent is voor een klant, een groeiend bedrijf die door hun jarenlange expertise een vaste waard in hun marktsegment is, op zoek naar een Operations Manager met leidinggevende kwaliteiten.

Lean Project Manager Operations

Dixon Supply Chain
 • Aalst
Dixon Supply Chain * Aalst * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Dixon & Company is een rekruteringskantoor met ogen en oren gericht op supply chain management.

Sales & Operations Manager Kempen

Talentlink
 • Antwerpen
Om de CEO te helpen bij de verdere uitbouw van het bedrijf, zoeken we nu een gedreven Sales Operations Manager die mee vormt wil geven aan de toekomst van deze fijne KMO.

Operations manager

Van In
 • Wommelgem
Als operations manager sta je in voor back-end processen waarmee onze klanten in contact komen. * Je bent een change manager en gaat continu zelf op zoek verbeterslagen op alle niveaus.

Production Leader - future Manager

Michael Page
 • Antwerpen
Als Production Leader sta je in voor het aansturen van het productieteam. Michael Page * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Operations Manager - Horizontal Directional Drilling (HDD)

Itzu Select
 • Olen
In kader van de verdere groei zijn we op zoek naar een Operations Manager - Horizontal Directional Drilling (HDD). Door jouw persoonlijkheid en kennis van zaken fungeer je als een motiverende en inspirerend people manager.

Logistics Project Coordinator

Xtra Interim & Select
 • Antwerpen
Xtra Interim & Select * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Xtra Harbour Select is gespecialiseerd in maritieme en logistieke profielen.

Supply & Demand planner (ad interim)

Dixon Supply Chain
 • Mechelen
Voor een productieomgeving in Antwerpen, regio Mechelen, gaan we op zoek een Supply & Demand Planner voor een tijdelijke vervanging van 4 maanden.

Supervisor

Renewi nv
 • Antwerpen
Renewi nv * Antwerpen * Tijdelijk werk, interim, projectbasis * Deeltijds - Introductie - In deze rol ben je de eindverantwoordelijke voor ons 'Secondments' contracting project bij BASF in de Antwerpse haven.
 • 1-10 Van 14
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.