Exploitatiemanager lonen in Gent

Als Exploitatiemanager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 68.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Exploitatiemanager ligt tussen 60.900 € en 81.600 €. Voor een job als Exploitatiemanager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Aalst (Oost-Vlaanderen ), Oudenaarde. Op StepStone.be kan je momenteel 12 vacatures terugvinden voor het beroep van Exploitatiemanager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
68.600
60.900
Gemiddelde
81.600

Vacatures in Exploitatiemanager in Gent

Lean Project Manager Operations

Dixon Supply Chain
 • Aalst
Dixon Supply Chain * Aalst * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Dixon & Company is een rekruteringskantoor met ogen en oren gericht op supply chain management.

Productieleider - operationeel verantwoordelijke

ANDRESS CONSULTING
 • Oudenaarde
Oudenaarde * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Losko Renovatie nv, gelegen in Oudenaarde, tussen Brussel en Kortrijk, is gespecialiseerd in de realisatie van unieke bouwprojecten.

Productie Manager - 36 Verlofdagen

Dixon Engineering
 • Waregem
Dixon Engineering * Waregem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Deze onderneming, actief in de bouwmaterialen, onderscheidt zich als gedreven, innovatief groeibedrijf waar echte ondernemers de basis vormen van ...

Production Leader - future Manager

Michael Page
 • Antwerpen
Als Production Leader sta je in voor het aansturen van het productieteam. Michael Page * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

Verantwoordelijke Technische Dienst

BAKKER & PARTNERS
 • Oost-Vlaanderen
Jouw opdracht is het garanderen van de technische beschikbaarheid van het machinepark tegen minimale kosten. * Minimaal 3 à 5 jaar ervaring als verantwoordelijke van een onderhoudsafdeling in een industriële omgeving.

Project Manager multinational

LGA Engineering
 • Gent
Als Project Manager kom je terecht in een familiale organisatie die geautomatiseerde systemen ontwikkelen voor de voedingsindustrie. Heb je reeds enkele jaren ervaring als Project Manager ?

PLANT MANAGER | Groei door tot COO

Fuse Engineering
 • Waregem
Om hun bedrijf te versterken op strategisch en technisch niveau zijn zij op zoek naar een Plant Manager met een stevige technische bagage op zak. * Er bestaat een mogelijkheid om later door te groeien tot COO van het bedrijf.

Plant Manager

HUDSON
 • Drongen
In deze proces georiënteerde omgeving ben je als Plant Manager eindverantwoordelijk voor de strategische en operationele leiding van de Productie, Supply Chain & Kwaliteit.

productiemanager vleesverwerking

Whoohoo Gent
 • Oost-Vlaanderen
Whoohoo Gent * Oost-Vlaanderen * Freelance * Voltijds * * * Uitdagende en diverse job. * Competitief salarispakket met mooie voordelen. * Werken aan de realisatie van je ambities. Jouw verantwoordelijkheden

Productieverantwoordelijke

ANDRESS CONSULTING
 • Lokeren
Om de interne werking verder te optimaliseren, is Ventilec nv op zoek naar een productieleider . * Als productieleider krijg je de volledige verantwoordelijkheid over de productie in ons atelier.
 • 1-10 Van 12
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.