Exploitatiemanager lonen in Brugge

Als Exploitatiemanager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 69.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Exploitatiemanager ligt tussen 60.800 € en 81.600 €. Voor een job als Exploitatiemanager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Beveren (Leie). Op StepStone.be kan je momenteel 12 vacatures terugvinden voor het beroep van Exploitatiemanager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
69.400
60.800
Gemiddelde
81.600

Vacatures in Exploitatiemanager in Brugge

Operations manager machinebouw

TALENT ANGELS
 • Brugge
Als operations manager machinebouw ben jij de belangrijkste persoon tussen verkoop en engineering.

OPERATIONS MANAGER

HAYS
 • Beveren
Hays Construction Gent is voor een klant, een groeiend bedrijf die door hun jarenlange expertise een vaste waard in hun marktsegment is, op zoek naar een Operations Manager met leidinggevende kwaliteiten.

PRODUCTIE MANAGER - Topwerkgever - 36 Verlofdagen

Dixon Engineering
 • Waregem
Dixon Engineering * Waregem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Strategische acquisities, het voortdurend streven 'the next level' en innovatieve technologieën hebben ervoor gezorgd dat deze onderneming op ...

Operations manager

Van In
 • Wommelgem
Als operations manager sta je in voor back-end processen waarmee onze klanten in contact komen. * Je bent een change manager en gaat continu zelf op zoek verbeterslagen op alle niveaus.

Productieleider - operationeel verantwoordelijke

ANDRESS CONSULTING
 • Oudenaarde
Als productieleider coördineer je de activiteiten van de steenkapperij en de schrijnwerkerij. * We bieden je een unieke kans om dit bedrijf operationeel te leiden alsof het je eigen zaak is. * Oudenaarde

Productieverantwoordelijke

HR Flux cvba
 • Langemark-Poelkapelle
Met oog op verdere groei wordt op heden uitgekeken een enthousiaste PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE (m/v/x) Ma./Ba.

Productie Manager - 36 Verlofdagen

Dixon Engineering
 • Waregem
Dixon Engineering * Waregem * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Deze onderneming, actief in de bouwmaterialen, onderscheidt zich als gedreven, innovatief groeibedrijf waar echte ondernemers de basis vormen van ...

Plant Manager

Whoohoo Gent
 • Oostende
De Plant Manager is dan ook in de eerste plaats verantwoordelijk voor een efficiëntere opstelling en verloop van de plant.

Sales & Operations Manager Kempen

Talentlink
 • Antwerpen
Om de CEO te helpen bij de verdere uitbouw van het bedrijf, zoeken we nu een gedreven Sales Operations Manager die mee vormt wil geven aan de toekomst van deze fijne KMO.

Lean Project Manager Operations

Dixon Supply Chain
 • Aalst
Een ideale stap voor profielen met een eerste projectmatige/ lean ervaring in een Operations Context. Als Operations Project Lead zal je verantwoordelijk zijn voor de leiding en de implementatie van diverse Projecten.
 • 1-10 Van 12
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.